Sunndal Sparebank er Eikamester i salg av ulike proukter i kundemøter med privat- og bedriftskunder. Banken vinner i konkurranse med 68 andre sparebanker. Salget er målt opp mot budsjett og kundegrunnlag. Sunndal sparebank er kåret til "Årets bank" og "Beste salgsbank" i alliansen.

- Hurra. Vi er best. Å stå øverst på pallen bidrar til økt sjølfølelse og ekstra motivasjon til å stå på videre i hele organisasjonen, sier administrerende banksjef Jonny Engdahl.

Banksjefen sier det er første gangen Sunndal Sparebank vinner det som betraktes som den gjeve konkurransen, og sier det er en utrolig stolt og dyktig organisasjon som står bak disse fantastiske resultatene.

- Banken har de siste årene brukt store ressurser på å utruste og videreutvikle rådgivernes kompetanse og ferdigheter til å kunne levere gode kundeopplevelser hver dag året gjennom, sier Engdahl.

Sunndal sparebank har hatt en god vekst i 2017. Banken har etablert kontorer i Molde og Ålsesund og med det hatt en stor vekst av privatkunder. Banken opplyser de også har vekst i bedriftsmarkedet.

- Organisasjonen har tatt nye steg i 2017 og framstår i dag som en offensiv, kundeorientert og framtidsrettet lokalbank. Daglig lever rådgiverne ut kjerneverdiene - Hjelpsom på en aktiv, inkluderende og skikkelig måte, Sier Engdahl.

Han legger til at banken er også i ferd med å avslutte regnskapsåret 2017.

- De foreløpige tallene tyder på at dette året går inn i historiebøkene som det beste i bankens 125-årige historie, sier Engdahl.