Trollheim Reklame flyttet inn i dagens lokaler på Skei i 2009, og nå er det snart tid for flytting igjen.

– Etter ni år på Skei velger vi nå å bevege oss mot Syltøran og Idrettsvegen 9, og flytter altså reklameavdelingen dit, sier daglig leder i Trollheim AS, Lars Inge Kvande.

De nye lokalene, som er i bygget som Trollheim sjøl eier like ved Amfi Parkanlegget på Syltøran, er under oppussing og skal etter plana være ferdig og innflytningsklart i slutten av mars.

– Der får vi enda bedre lokaler enn vi har her i dag, tilpasset akkurat sånn som vi ønsker å ha det. Der kan vi bedre ivareta arbeidsmiljø, vekst og utvikling, sier Kvande.

– Bedriftsøkonomisk fornuftig

Både han og de ansatte i reklameavdelingen synes dagens lokaler er helt greie, men de gir ikke rom for videre utvikling, i motsetning til de nye lokalene.

– Vi har egentlig vokst ut av dagens lokaler. Og nå får vi også mye bedre parkeringsmuligheter. For det er litt vanskelig her vi er i dag, ikke minst når det kommer større lastebiler med varer. sier avdelingssjef ved Trollheim Reklame, Eva Holten.

En annen fordel er at det er flere aktører i samme bygg som de nå flytter til, blant annet Trollheimsvinduet.

– Vi tror dette vil gi deltakerne som får arbeidstrening hos oss fordeler og flere valgmuligheter i forhold til aktuelle arbeidsoppgaver som de kan få prøve seg på. Og et annet poeng er selvsagt å utnytte egne kvadratmeter er bedriftsøkonomisk fornuftig.

– Vi har i det hele tatt gjort en helhetsvurdering på at bakdelene ved å ikke være i sentrum er mindre enn fordelene ved å flytte, sier Kvande.

Fire fast ansatte

Trollheim AS leverer et bredt spekter av produkter og tjenester. Bedriften, som også leverer attføringstjenester, er eid av kommunene Surnadal, Sunndal, Rindal, Halsa og Tingvoll, samt fylkeskommunen.

Trollheim AS har flere spesialiserte avdelinger i både Surnadal og Sunndal; Trollheim Kurs og Kompetanse, Trollheim Reklame, Trollheim Vaskeri og Trollheimsvinduet.

Det er i dag fire fast ansatt i Trollheim Reklame, i tillegg til de deltakerne som Nav kjøper plass til. Og omsetningen her er god.

– Vi har nå en fin omsetningsøkning i reklameavdelingen, forteller Kvande.

Til påske får de altså flytte både folk og utstyr inn i helt nyoppussa lokaler, med adresse Idrettsvegen 9.