Rindal tapte hårfint mot serieleder Flå/Lundamo/Støren i kvinnenes 4. divisjon forrige lørdag, i det som alle trodde var seriefinalen. De fleste trodde da at slaget om opprykk var tapt.

Men etter at Flå/Lundamo/Støren overraskende tapte både kampen mot Frøya dagen etterpå – og mot NTNUI Håndball 3 torsdag, så ligger opprykksmuligheten for Rindal igjen vidåpen. Nå kan Rindal avgjøre sjøl.

Og første skritt var søndagens storseier mot Orkanger 3 i Orklahallen, en kamp som ble som en ren transportetappe å regne mot tabelljumboen.

Etter at Ane Vasskog startet målkalaset med kampens første scoring etter tre og et halvt minutt, var det bare ett lag på banen. Etter halvspilt førsteomgang sto det allerede 2 -11 på tavla. Rindalingene bare fortsatte å trykke på, og da pausesignalet lød gikk de i garderoben med en komfortabel 15-målsledelse; 8 – 23.

Utover i andre omgang fortsatte Rindal å kjøre over heimelaget, og kampen endte til slutt med sifrene 17 – 46!

Gro Anita Bolme utmerket seg som bortelagets toppscorer. Allerede før pause hadde hun satt ni baller i mål, og endte til slutt med 16 scoringer.

Dermed inntar Rindal tabelltoppen og er klare for 3. divisjon dersom de vinner siste kampen mot Sjetne den 18. mars. Eller dersom Flå/Lundamo/Støren skulle tape sin siste kamp mot Melhus/Gimse tirsdag, ja da er damene fra Rindal allerede sikret opprykk - sjøl om de skulle gå på et tap i siste kamp.