Det ble en tung kampdag for Surnadals damelag fredag kveld. Turen gikk til Trondheim for å møte NTNUI 3, som ligger på tredjeplass bak Rindal på 4. divisjonstabellen.

For Surnadal ble det en vanskelig kamp allerede fra starten. NTNUI gikk tidlig opp i ledelsen, og beholdt den gjennom første omgang. Da omgangen ble avsluttet sto stilingen 17-7 til NTNUI. Det gikk nesten 10 minutter før Eikeland fikk scoret Surnadals første mål denne omgangen. Eikeland fikk flere mål utover, og ble Surnadals mestscorende med seks mål.

Surnadal hadde mange frafall denne kvelden, og måtte stille opp med en kriseløsning for å få keeper på plass. NTNUI ble i kveld alt for sterke, og Surnadal reiste hjem med ett knusende resultat: 36-14 til NTNU.

– Vi hadde få spillere med oss i dag, som første til at flere måtte stå på uvante plasser i dag, sier trener Tarjei Fugelsøy etter kampen.

Lørdag er det klart for sesongens siste kamp for Surnadal. Den spilles på hjemmebane mot Sjetne, som ligger på fjerdeplass på tabellen med 23 poeng, mot Surnadals 11 poeng.