Publikum kan belage seg på en musikalsk helaften med Øyvind Weiseth, Camilla Sky og Jo Sverre i Halsahallen 11. august.
            (Foto: Privat)

Publikum kan belage seg på en musikalsk helaften med Øyvind Weiseth, Camilla Sky og Jo Sverre i Halsahallen 11. august.Foto: Privat

Heimkomstkonsert

Øyvind Weiseth feirer heimkomsten fra Liverpool

Øyvind Weiseth har gjennomført sine studier ved LIPA (Liverpool Institute of Performing Arts), og vender nå nesen heimover mot Halsa.

I den forbindelse har han invitert med seg artistvenner for å holde en heimkomstkonsert i Halsahallen fredag 11. august der han sjøl stiller med band.

Øyvind omtales som norsk vokalist og låtskriver som skriver solnedgangspop både på norsk og engelsk, og som har vært spilt en god del på NRK P1 Møre og Romsdal de seinere åra. I 2017 kom utgivelsen "Inside Our Minds". Musikkvideo fra YouTube kan du se her!

Øyvind har for øvrig varslet at han vil skrive mer på dialekt framover, og at hans neste utgivelse vil bli framført på kav halsalending.


En annen artist vi får møte i Halsahallen denne kvelden, er Camilla Sky - nå basert i England og student ved LIPA. Hun har gjort unna rundt 150 opptredener, men dette er en av meget få konserter hun har på heimebane denne sommeren.

Hun er kjent for sine vakre melodier og følsomme gitarspill og refereres til med Joni Mitchell, Aurora, Kate Bush og Susanne Sundfør med sin eteriske stil.

I 2017 er hun aktuell med en coverversjon av Echo and the Bunnymen's "The Killing Moon" sammen med produsent ved Øra Studio, Jostein Ansnes.

Link til Spotify ligger her.


For å gjøre en helaftens konsert komplett, har Øyvind Weiseth også invitert rindalingen Jo Sverre Sande som har blitt spilt på NRK P1 både i Møre og Trøndelag og nasjonalt - han har vært gjest på Kveldsåpent flere ganger, og spilt med fullt band på God Morgen Norge på TV2.

Jo Sverre har slått skikkelig an siden han begynte å gi ut låter på rindalsdialekt og har fått hoper av fans både i Trondheim og andre steder i landet til å synge med på rindaling både på "Takka fer det oss ha fått" og "Ka om". Sistnevnte kom ut i år. Her ligger musikkvideo fra YouTube.

Siste nyheter

Innhaldsrikt program på Kultursjå i regi av Surnadal Heimbygdlag:

Farmen-Kristian imponerte

God stemning og høg kjendisfaktor under Surnadal Heimbygdag sitt kultursjå.

Smokie kommer

Alle musikkglade bør sette av første helga i august, for denne gangen slår Hestholmen Retrofestival på stortromma.

Måldiplom til overraska fotograf

Surnadal Heimbygdlag sin måldiplom for 2017 gjekk til fotograf Nathan Lediard.

Konsert i Fossheim laurdag kveld:

Fossadur i ord og tonar

Dag Runar Sylte laga musikk til oldemor sine dikt. Laurdag blir musikken for første gong framført "live" – det skjer sjølvsagt på heimebane i Fossheim i Ålvundfjord

Avisa forsinket

Berører mange av våre abonnenter i Surnadal.

Internasjonal bygdekveld

Førstkommende mandag ønskes alle velkomne til internasjonal bygdekveld i kantina ved Surnadal Ungdomsskule.

Åpner torsdag:

Julehus med unike produkter

Torsdag åpner Sunndal Husflidslags Julehus. 29 utstillere bidrar, og her er det mye fint å finne!

Må bremse produksjonen:

– Viser at jeg valgte rett

Melkebonde og gründer Jan Erik Aasbø Glåmen snakket litt om marginer under to landbrukskonferanser sist uke. – Som gardbruker er du dirigent i ditt eget orkester, og timingen i symfonien bestemmer om det som kommer ut blir bråk eller fin musikk, sier han.

– De som sier fra må bli hørt

Stortingspolitiker Else-May Botten brukte eksempler fra egne opplevelser da hun på møte i Molde tok oppgjør med seksuell trakassering.

Med minikonsert i Rindal kirke:

Jo Sverre både på cd og vinyl

10. november kom Jo Sverre fra Rindal ut med albumet «E» med låter på rindalsdialekt. Flere av låtene har vært A-listet på NRK radio.

- Stramt og krevjande i Nesset

Nessetrådmann Anne Grete Klokset om framlegg til budsjett og økonomiplan.

Hilde kan bli Årets ildsjel 2018

Overrasket og glad finalist

Hun ante fred og ingen fare, Hilde Nilsen – da både idrettsforbundet, NRK og lokalpressa plutselig sto på kontoret hennes mandag formiddag.

Satser stort på lefsebakeri

Snart skal det produseres velsmakende lefser fra Bæstes Bakeri i det tidligere Haarberg-bygget i Eidsvåg.

Fotballfest med prisdryss:

Kåringer på rekke og rad

Se hvem som fikk de mange ulike prisene under fotballens festaften i Surnadal lørdag, der en suksessfull sesong ble feiret. Stor bildeserie!