Publikum kan belage seg på en musikalsk helaften med Øyvind Weiseth, Camilla Sky og Jo Sverre i Halsahallen 11. august.
(Foto: Privat)

Publikum kan belage seg på en musikalsk helaften med Øyvind Weiseth, Camilla Sky og Jo Sverre i Halsahallen 11. august. Foto: Privat

Heimkomstkonsert

Øyvind Weiseth feirer heimkomsten fra Liverpool

Øyvind Weiseth har gjennomført sine studier ved LIPA (Liverpool Institute of Performing Arts), og vender nå nesen heimover mot Halsa.

I den forbindelse har han invitert med seg artistvenner for å holde en heimkomstkonsert i Halsahallen fredag 11. august der han sjøl stiller med band.

Øyvind omtales som norsk vokalist og låtskriver som skriver solnedgangspop både på norsk og engelsk, og som har vært spilt en god del på NRK P1 Møre og Romsdal de seinere åra. I 2017 kom utgivelsen "Inside Our Minds". Musikkvideo fra YouTube kan du se her!

Øyvind har for øvrig varslet at han vil skrive mer på dialekt framover, og at hans neste utgivelse vil bli framført på kav halsalending.

 

En annen artist vi får møte i Halsahallen denne kvelden , er Camilla Sky - nå basert i England og student ved LIPA. Hun har gjort unna rundt 150 opptredener, men dette er en av meget få konserter hun har på heimebane denne sommeren.

Hun er kjent for sine vakre melodier og følsomme gitarspill og refereres til med Joni Mitchell, Aurora, Kate Bush og Susanne Sundfør med sin eteriske stil.

I 2017 er hun aktuell med en coverversjon av Echo and the Bunnymen's "The Killing Moon" sammen med produsent ved Øra Studio, Jostein Ansnes.

Link til Spotify ligger her.

 

For å gjøre en helaftens konsert komplett , har Øyvind Weiseth også invitert rindalingen Jo Sverre Sande som har blitt spilt på NRK P1 både i Møre og Trøndelag og nasjonalt - han har vært gjest på Kveldsåpent flere ganger, og spilt med fullt band på God Morgen Norge på TV2.

Jo Sverre har slått skikkelig an siden han begynte å gi ut låter på rindalsdialekt og har fått hoper av fans både i Trondheim og andre steder i landet til å synge med på rindaling både på "Takka fer det oss ha fått" og "Ka om". Sistnevnte kom ut i år. Her ligger musikkvideo fra YouTube .

Siste nyheter

Genuin interesse for lokalhistorie ble ny bok

Einar Oterholm i Halsa er i mål med en ny bok, denne gangen «Kleivsetsjyn og Plassasjyn – Historie og båtar».

Heimkomstkonsert

Øyvind Weiseth feirer heimkomsten fra Liverpool

Reiten klar for Gurispelet

Sunndalingen Torgeir Reiten har allerede fått svært gode tilbakemeldinger på sin rolle som «Sverre».

Klare for Gjæra Gjøra

Hoel og Albrigtsen klare for Gjæra Gjøra.

Genuin interesse for lokalhistorie ble ny bok

Einar Oterholm i Halsa er i mål med en ny bok, denne gangen «Kleivsetsjyn og Plassasjyn – Historie og båtar».

Tre skytestevner samtidig

Skytterlagene i Surnadal kjører tradisjonelt trippelstevne som oppkjøring til Landsskytterstevnet.

Kortreist og hjemmelaget

Noen nyter sola fra strandkanten, mens Solvår Halset og Helge Sundli tilbringer dagene på ekrene med hver sin rive i hånden.

Dramatisk start på ferien for nessetgjelding:

Slapp uskadd fra jordskjelvet

– Hele murbygningen ristet, forteller Terje Tjelle fra Tjelle i Nesset. Han kom uskadd fra jordskjelvet som natt til fredag rammet ferieøya Kos.

Sunndal Boligbyggelag på stø kurs:

Verdsetter det lokale

Sunnbo er forretnings- fører for boligselskaper i sju kommuner – og forvalter en boligmasse med en verdi på nærmere tre milliarder kroner.

Omsatte mest i fylket

Forrige uke omsatte Extra i Surnadal mest av alle Extra-butikkene i fylket. Matvare-butikken øker i motsetning til andre omsetninga fra i fjor. Gråværet slår ulikt ut for handelsstanden i Surnadal.

Bokhandelen i Amfi Sunndal inn i ny kjede

Fra Notabene til Ark

Den tradisjonsrike bokhandelen i Sunndal får nå ny tilhørighet i Norges største bokhandlerkjede.

Håper på fullt hus:

Borgersrud til Sunndal

– Vi gleder oss stort, dette er nok et høydepunkt i år, sier Håvard Aune ved Rallarn Pub og Scene.

Høye kommunale avgifter:

Rindal i avgiftstoppen

Betaler mye for rensing av kloakk.

Bli med til «Norges vakreste dal»: Innerdalen

Ekte opplevelser i kø

– Mange har Innerdals-tårnet som mål for turen hit, men vi anbefaler like gjerne Renndølskammen, om du har høydeskrekk. Det er en like fin tur, sier Eystein Opdøl.