Publikum kan belage seg på en musikalsk helaften med Øyvind Weiseth, Camilla Sky og Jo Sverre i Halsahallen 11. august.
(Foto: Privat)

Publikum kan belage seg på en musikalsk helaften med Øyvind Weiseth, Camilla Sky og Jo Sverre i Halsahallen 11. august. Foto: Privat

Heimkomstkonsert

Øyvind Weiseth feirer heimkomsten fra Liverpool

Øyvind Weiseth har gjennomført sine studier ved LIPA (Liverpool Institute of Performing Arts), og vender nå nesen heimover mot Halsa.

I den forbindelse har han invitert med seg artistvenner for å holde en heimkomstkonsert i Halsahallen fredag 11. august der han sjøl stiller med band.

Øyvind omtales som norsk vokalist og låtskriver som skriver solnedgangspop både på norsk og engelsk, og som har vært spilt en god del på NRK P1 Møre og Romsdal de seinere åra. I 2017 kom utgivelsen "Inside Our Minds". Musikkvideo fra YouTube kan du se her!

Øyvind har for øvrig varslet at han vil skrive mer på dialekt framover, og at hans neste utgivelse vil bli framført på kav halsalending.


En annen artist vi får møte i Halsahallen denne kvelden, er Camilla Sky - nå basert i England og student ved LIPA. Hun har gjort unna rundt 150 opptredener, men dette er en av meget få konserter hun har på heimebane denne sommeren.

Hun er kjent for sine vakre melodier og følsomme gitarspill og refereres til med Joni Mitchell, Aurora, Kate Bush og Susanne Sundfør med sin eteriske stil.

I 2017 er hun aktuell med en coverversjon av Echo and the Bunnymen's "The Killing Moon" sammen med produsent ved Øra Studio, Jostein Ansnes.

Link til Spotify ligger her.


For å gjøre en helaftens konsert komplett, har Øyvind Weiseth også invitert rindalingen Jo Sverre Sande som har blitt spilt på NRK P1 både i Møre og Trøndelag og nasjonalt - han har vært gjest på Kveldsåpent flere ganger, og spilt med fullt band på God Morgen Norge på TV2.

Jo Sverre har slått skikkelig an siden han begynte å gi ut låter på rindalsdialekt og har fått hoper av fans både i Trondheim og andre steder i landet til å synge med på rindaling både på "Takka fer det oss ha fått" og "Ka om". Sistnevnte kom ut i år. Her ligger musikkvideo fra YouTube.

Siste nyheter

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Klart for årets 10.-prosjekt:

Slik er det å bli «Hannjåhaft»

«Hannjåhaft» er eit gammalt uttrykk for å bli fortvila og opprådd. Dette er utgangspunktet for årets framsyning frå 10. trinn ved Surnadal ungdomsskule.

Utstilling ved Lauvfall for 12. gang

Stor interesse for juryert utstilling i Surnadal.

Filmskaper Poppe på Bjørnsonfrestivalen i Nesset:

- Jeg er blitt utrolig glad i Kong Haakon

- Kong Hakon var et unikt menneske. Filmskaper Erik Poppe fortalte fra innspillingen av "Kongens nei" under lørdagens prestegardsdag i Nesset.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.

Hadde sju passasjerer i to-seteren:

15-åring tatt for promillekjøring

I Kristiansund ble en beruset 15-åring pågrepet av politiet lørdag morgen. Vedkommende hadde sju passasjerer i varebilen.