Mye folk: Konserten i Mardalsfossen trakk publikum
(Foto: Brit Polden)

Mye folk: Konserten i Mardalsfossen trakk publikum Foto: Brit Polden

Magisk musikkopplevelse!

Fredag kveld gikk den andre konserten ved Mardalsfossen av stabelen i forbindelse med Eikesdalsdagene.

De mange fremmøtte fikk en opplevelse som bare kan beskrives som magisk, med musikk av fantastiske Ola Kvernberg, Ole Morten Vaagan og Hans Hulbækmo. Kvernberg er som kjent en musiker av stor kvalitet og han briljerte denne kvelden sammen med de to andre meget talentfulle karene. Det lave skydekket lå som et senket sceneteppe over øvre del av fossen, men dette bare bygde opp under den unike stemninga som ble dannet da den vakre musikken utspilte seg sammen med fossebruset. Bygdefolk og mange tilreisende ga stående applaus etter endt forestilling, og det manglet ikke på lovord fra forsamlingen. Denne konserten ble rett og slett en flott start på årets Eikesdalsdager, og man får bare håpe at dette blir en tradisjon.

Tekst og foto: Brit Polden

Meir om konserten i Driva onsdag!

Mer å lese på Driva:
Fantastisk musiker Ola Kvernberg i aksjon under konserten i Mardalsfossen

Fantastisk musiker Ola Kvernberg i aksjon under konserten i Mardalsfossen

Siste nyheter

"Michael Jackson" kommer

Anthony King er verdens mest berømte Michael Jackson-danser og har jobbet tett med Jackson selv i 20 år. Første helga i september skal han ha danse-workshop i Surnadal.

Tiger går til Goliat

Forlater hjertebarnet - går til Goliat Forlag.

Sommarleg opplading til Det store korslaget

Jo Inge Nes ser fram til ei spennande helg i begynnelsa i september med Det store korslaget. Men når han har ferie, då legg han musikken på hylla.

Inviterer til konsert

Denne helga blir det liv ved småbåthavna i Bøfjorden. Lørdag inviteres det nemlig til utekonsert med Øivind «Elg» Elgenes ved Elvanesset Restaurant.

«Allsong på Nordstrand»:

- Sett av denne kvelden!

I fjor ble «Allsong på Nordstrand» så godt mottatt at suksessen blir gjentatt i år også. – Sett av andre søndag i august til en minnerik sommerkveld ved sjøen i Bøfjorden, oppfordrer arrangørene.

"Michael Jackson" kommer

Anthony King er verdens mest berømte Michael Jackson-danser og har jobbet tett med Jackson selv i 20 år. Første helga i september skal han ha danse-workshop i Surnadal.

Fra AUF til Mljøpartiet De Grønne:

Mener Støre vingler

Sunndalsjenta Helle Gannestad var i flere år aktiv i AUF. Hun satt i landsstyret og i fylkesstyret for organisasjonen. Nå har hun forlatt partiet og håper på stor oppslutning rundt MDG under høstens valg.

Irriterer båtfolket

Høy fart og ekstremkjøring irriterer båtfolket i Møre og Romsdal.

– Gleder oss veldig

– Skolestarten er like spesiell hvert år, det er alltid kjekt å få mye trivelig ungdom hit, sier rektor ved Sunndal Videregåande skole, Jan Ove Løken.

Starter linje for e-sport

Spiller krigsspill i liga

Nordmøre Folkehøgskole (NOFO) stiller tre lag i verdens største e-spilliga. Elevene skal konkurrere i Counterstrike og League of Legends.

Tilbyr topp artister

Sirkus Agora kommer.

Gjennomføringsprosenten går opp og fraværet går ned:

Ser fram til skolestart

Kabalen er lagt og alt er klart for det nye skoleåret ved Surnadal videregåande skole.

Politikontakt og politiråd:

Sånn skal de jobbe

Politiråd og politikontakt skal bidra til å forebygge kriminalitet og skape trygge lokalsamfunn. I en ny informasjonsfilm forteller politiet mer om hvordan disse skal jobbe.

Kraftig opptur – ordrebok på 1,2 mrd. kr

Langset-konsernet er på veg opp igjen, etter et år ned underskudd som følge av oljenedturen. Ifølge konsernsjef Jan Tore Langset fikk konsernet et overskudd på over 30 millioner kr i første halvår i år.

Utvikler Småøyan

Emil Roger Øyen stortrives ved Småøyan Camping. Han oppgraderer og utvikler campingplassen litt etter litt, og har til stadighet flere ulike prosjekt gående. Inn mot neste sommer har han enda flere planer.