Eidsvåg har satt seg som mål å gjøre det best mulig de resterende kampene og kanskje kapre fjerdeplassen foran Eide/Omegn. Etter 1-4-tap for Vestnes Varfjell fredag, ser det vanskelig ut for bruntrøyene.

Førsteomgangen var jevnspilt. «Stillingskrig», sier Eidsvågs spillende trener, Eirik Ranheim.

Men vertene tok ledelsen etter halvtimen ved Amund Stavem. Og kun tre minutter senere doblet Alexander Connor. Det var også stillingen til pause.

Tore Klokseth ga Eidsvåg et håp om poeng med sin redusering i det 63. minutt, men to scoringer på ett minutt av hjemmelaget sendte Eidsvåg hjem uten poeng.

–   I andreomgang styrer vi kampen og skaper masse sjanser, men får veldig dårlig betalt. Vestnes scorer på det de har og vi blir veldig hardt straffet. Resultatet lyver i forhold til kampbildet, oppsummerer Ranheim.

Eidsvåg har tapt tre kamper på rad etter den gode starten på høstsesongen, og nå er det fem poeng opp til Eide/Omegn på 4. plass, når to runder gjenstår.

– Det skal veldig mye til for å kunne ta den plassen, men vi skal prøve å gjøre vår del av jobben. Men tror Eide er for sterke til å gi fra seg så mye poeng de siste kampene, avslutter Ranheim.