Vi kan stille oss spørsmålet; Kor Gøttj bli det itj - i Torshall lørdag kveld?

Rindalskoret Kor Gøttj har i hvert fall planer om å gjøre sitt til at det blir veldig "gøttj" med et omfattende og ambisiøst repertoar hentet fra soundtrack fra alt fra store Hollywood-produksjoner til filmer som først og fremst er kjent i Norge og Skandinavia.

Tittelen "Fra Flåklypa til 007" henspeiler faktisk på åpnings- og finalenummeret i konserten - og så kan folk tenke seg til alt det imellom.

Hele sju av korets medlemmer står fram som solister lørdag kveld og vil ta rollene til sangere som Johnny Cash, Elton John, Irene Cara, Adele, Idina Menzel, Nate Ruess, Pharrell Williams og andre. Det er ikke hva som helst av sanger de gir seg inn på.

Koret får hjelp av et band samlet for anledningen som de har gitt navnet "Gauar" og består av Eivind Landsem (keyboards), Karstein Mauset (gitarer), Håkon Fredriksen (bass) og undertegnede på trommer.

Vi kan si såpass at vi kjenner på ambisjonsnivået til koret når det gjelder repertoarvalg.

Tirsdag kveld var siste gjennomkjøring i Rindal menighetshus før vi samles i Torshall fredag kveld og sangerne får utdelt en mikrofon hver og kobles til anlegget Torshall BA har kjøpt inn - og som blir grundig testet i løpet av denne konserten.

Lydmann Rune Dalager har også investert i nytt digitalt miksebord, og med musikkanlegget og miksebordet sammen lever håpet om at publikum skal få den aller beste lydopplevelsen de noen gang har hatt - i Torshall i det minste.

Konserten er et samarbeid mellom Kor Gøttj og Torshall BA.

Etter konserten blir det pub med 18-årsgrense.