Har du lyst til å bli med på en sosial og hyggelig tur, få servert kveldsmat og være med på aktiviteter, natursti og konkurranser med premier? Da kan Drivas tur være noe for deg: Driva arrangerer tur til stikk-ut-posten Storhaugen i Todalen, i samarbeid med Surnadal kommune, onsdag 8. juni klokka seks på ettermiddagen. Turen går fra Todalshytta til Storhaugen. Det blir parkering ved Todalshytta. Turen skal passe for folk i alle aldre, men er ikke egnet for rullestol eller barnevogn. Rundturen er på totalt 5,3 kilometer.

– Utsikten er flott fra toppen. Turen går derfra langs elva. Ved elvekanten er det en trivelig rasteplass med gapahuk, bålplass og sandstrand med bademuligheter. Der rigger vi oss til, har aktiviteter og kveldsmat, sier Grete Grimsmo Wagbø i Driva, som blir til stede fra Driva, sammen med Geir Forbregd, og fra Surnadal kommune blir Norunn Holten med på turen.

Kommunen bidrar med kveldsmat, mens Driva bidrar med natursti og konkurranse for barna med premier.

Grunneier Ola Bruseth vil frakte utstyr og være kjentmann. Wågbø mener stikk-ut-turer er en flott måte å komme seg opp av sofaen på og komme i bedre form.

– Man må ikke være i god form for å delta, man kommer i form av å bli med, og Drivaturen, der flere er med, er en ypperlig sjanse å starte opp på. Stikk-ut-turene, som Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal står for, er et tilbud til bredden og det finnes turer for alle på ulike nivå.