Surnadal Golfklubb inviterte til golfturnering på Surnadal Golfpark på Kvanne lørdag.

Det var lagt opp til en skikkelig golfdag, det var rekordmange påmeldte til turneringa og det ble arrangert ulike aktiviteter rundt omkring på baneområdet.

Surnadal Golfpark stod ferdig i august 2006, og golfspillere fra hele distriktet, og litt til, fattet interesse for jubileumsdagen. Spillere helt fra Stiklestad til Rauma meldte seg på, og med hele 52 påmeldte ble det rekord. Den øvre grensen for påmeldte spillere var i utgangspunktet satt til 45, men grunnet skyhøy interesse ble den utvidet til 52.

Knut Haugen i Surnadal Golfklubb er meget godt fornøyd med interessen.

- Vi hadde tre forfall, så det ble til sammen 49 spillere av de 52 påmeldte. Det har aldri vært så mange spillere her samtidig, vi ville i grunnen ikke hatt plass til flere.

Han understreker:

- Hele dagen har vært vellykket fra A til Å, og vi er storfornøyde. Vi har aldri fått så bra respons, og det var god stemning og godt humør blant alle fremmøtte hele dagen.

Regnet høljet ned under stort sett hele arrangementet, men det la ingen demper på stemningen hos de ivrige golfspillerne.

- Det ble litt for mye regn, vi var maks uheldig med været. Men det var aldri aktuelt å avlyse turneringen, det ble en suksess til tross for været.

Golfbanen tålte også regnmassene, og tiårsjubilanten er i bedre stand enn noen gang.

- Vi i golfklubben er veldig stolte av banen vi har her i Surnadal. Den har aldri vært finere og bedre å spille på enn nå, den er ikke langt unna å være i toppsjiktet i Midt-Norge.