Operasjef Birgitta Svendén ved Kungliga Operan i Stockholm er svært begeistret etter å ha hørt Sigrid Vetleseter Bøe synge i sitt operahus. Sigrid er første dame av Tre damer i Motzarts opera Tryllefløyten.

- Sigrid er en naturlig scenisk begavelse med vakker stemme og fin musikalitet, sier Svendén til Driva.

Det var mandag Sigrid Vetleseter Bøe fikk sin store debut og kanskje også sitt gjennombrudd som operasanger. Med sommerfugler i magen entret Sigrid nordens kanskje mest annerkjente operascene og imponerte i rollen som en av Tre damer.

- Hun gir ett sikkert inntrykk på scena og samspillet med de andre Damene i Tryllefløyten er kjempefint, sier Svendén.

Sigrid får høre rosen i det hun er på veg inn i operaen for å synge andre av i alt elleve forestillinger med Tryllefløyten. Hun blir overrasket og glad over å høre rosen fra operasjefen og sier den gir ekstra motivasjon. Trivelig er det første ordet hun bruker.

- Noe slikt hadde jeg ikke drømt om. At hun er fornøyd har mye å si, sier Sigrid.

Birgitta Svendén er full av lovord om den norske sangfuglen fra Bøfjorden. Operasjefen spår Sigrid en lys framtid.

- Om Sigrid fortsetter sin utvikling i riktig spor tror jeg hun kan se fram til en bra karriere som sanger, sier operasjefen.

- Artig å høre, og med riktig spor mener hun nok at jeg ikke må gape over for mye nå, men suksesivt synge meg inn i større roller. Brenner en kruttet for tidlig er det ikke mer krutt igjen, sier Sigrid.