Lørdag står Past Masters på Skuv-scenen på Vårsøg hotell i surnadal. Past Masters består av fire rutinerte musikere opprinnelig fra Rindal. Bandet presenterer tett og drivende årgangsrock fra 60-tallet. Bandet hadde sitt første oppdrag under nåværende navn i 2005. Da bestemte gruppa seg for å være et rendyrket hyllestband til The Beatles.

Alle de fire musikerne er også vokalister, og sammen med tidsriktige instrumenter og forsterkere, er målet å gjenskape det berømte 60-tallssounden til guttene fra Liverpool, både vokalmessig og musikalsk. Kjernerepertoaret består av et knippe kjente – og ukjente – perler fra Beatles-katalogen, gjerne låter som det legendariske bandet selv aldri spilte live på sine konserter.

Bandet har også et solid og mangfoldig repertoar utenom Beatles-musikken. Basert på sentrale 60-tallsband som The Byrds, The Kinks, The Who og Small Faces fikser de en helaftens fest med flott rød tråd. Spilleglede og humor blandet med en solid dose respekt for originalmusikken, er utgangspunktet når dette bandet entrer scenen - og for å gjøre repertoaret ekstra dansbart, har musikerne sneket inn noen låter fra andre tiår denne gangen.