Det skjer positive ting med nyåpninger i Eidsvåg for tida. Nylig åpnet Eidsvåg Pizzeria dørene i Alstadgården. For et par uker siden kom det også på plass en spaklinikk, som foreløpig bare har åpent i helgene.

Det er Prescilla Enterin Parto, opprinnelig fra Filippinene, som har åpnet klinikk i boligen til Brakstad i Øvre Liedgardsveg. Hun er utdannet kosmetolog, og har mange års erfaring i yrket. På veggen henger både fagbrev og eksamensresultater som beviser det. Prescilla har også klinikker i Ulsteinvik og i Ålesund, og har mange års erfaring i yrket.

Som kosmetolog gir man hudpleie og kosmetisk behandling. Kosmetologen er spesialutdannet i velvære og skjønnhetspleie. En viktig del av kosmetologens behandling er undersøkelse av hudens tilstand, fuktighet og liknende.

– Jeg tilbyr ulike typer massasje, og får stadig gode tilbakemeldinger på at behandlinga har hjulpet kundene både for problemer med nakken og ryggplager. All slags massasje er godt for helsa. Første helga jeg hadde åpent her i Eidsvåg fikk jeg tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Massasje løser opp musklene i hele kroppen. I en stresset arbeidshverdag er det noe mange burde prøve. Det er også populært med fotbehandling. Jeg tilbyr også manikyr. Det er for beauty, smiler hun.

Prescilla kom til Norge for 19 år siden, og snakker bra norsk. Noen engelske ord sniker seg inn i samtalen.

Foreløpig har hun åpent bare i helgene. Fra fredag ettermiddag til søndag formiddag.

– Jeg liker å hjelpe folk, og håper folk ringer meg for å avtale time. Kjellerstua her er akkurat stor nok til å romme utstyret jeg må ha for å utøve yrket.

I en stresset arbeidshverdag er spa noe mange burde prøve.