Aldri før har det vært solgt så mange billetter på forhånd til musikkspillet i Sunndal, sier Tommy Fossum.
(Foto: Elin Høstmark)

Aldri før har det vært solgt så mange billetter på forhånd til musikkspillet i Sunndal, sier Tommy Fossum. Foto: Elin Høstmark

Rekordsalg til musikkspill

Aldri før har det vært solgt så mange billetter på forhånd.

Musikkspillet om Lady Arbuthnott er like populært som alltid, kanskje mer enn noensinne, i sitt 22. spilleår. Historien om Barbara og de andre i stykket fenger fremdeles.

Av de vel 3000 billettene som er lagt ut på forhånd til musikkspillet er 2700 solgt. Det opplyser produksjonsmedarbeider Tommy Fossum.

- Det har aldri gått ut så mange billetter så tidlig før.

Før har det vært satt opp ekstraforestilling på Lady Arbuthnott, men dette blir ikke gjort i år.

Det blir isteden en stor familiedag på Leikvin søndag 25. juni, der man kan møte skuespillere i sine kostymer, ta selfies med dem og høre dem synge.

Det blir også aktiviteter som ridning, skyting med pil og bue og fluebinding. Og man kan delta på høneutstilling. Etter dette blir det intimkonsert og piknik. Tommy Fossum håper mange tar med seg familiemedlemmer og bruker søndagen på Leikvin.

Les mer: i papiravis av Driva onsdag er det tema "Ørafest".

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

TERRORANGREPET I BARCELONA:

- Vi sprang i panikk

- En skikkelig ekkel opplevelse, sier pensjonert nessetrådmann Liv Husby. Hun og ektemannen Steinar var like i nærheten da bilen braste inn i folkemengden på hovedgata Las Ramblas.

Mener skolevegen er utrygg

En av fire i Møre og Romsdal mener skoleveien er utrygg.

Flyttes til lørdag

«Allsong på Nordstrand» er med hensyn til værmeldingene flyttet til førstkommende lørdag.

- Sier klart nei til deponi

Varaordfører Edmund Morewood i Nesset har ingen tro på at det blir noe av planene om å etablere et nasjonalt deponi for farlig avfall på Raudsand.

Knusende rapport om deponiplanene på Raudsand:

- Planene må skrinlegges

- Det lekker fortsatt eksplosjonsfarlig gass opp fra gruvene på Raudsand. Det er underlig at dette ikke er kommet fram i rapporter som Bergmesteren har bestilt, sier Ola Øverlie.

"Michael Jackson" kommer

Anthony King er verdens mest berømte Michael Jackson-danser og har jobbet tett med Jackson selv i 20 år. Første helga i september skal han ha danse-workshop i Surnadal.

Fra AUF til Mljøpartiet De Grønne:

Mener Støre vingler

Sunndalsjenta Helle Gannestad var i flere år aktiv i AUF. Hun satt i landsstyret og i fylkesstyret for organisasjonen. Nå har hun forlatt partiet og håper på stor oppslutning rundt MDG under høstens valg.

Irriterer båtfolket

Høy fart og ekstremkjøring irriterer båtfolket i Møre og Romsdal.

– Gleder oss veldig

– Skolestarten er like spesiell hvert år, det er alltid kjekt å få mye trivelig ungdom hit, sier rektor ved Sunndal Videregåande skole, Jan Ove Løken.

Starter linje for e-sport

Spiller krigsspill i liga

Nordmøre Folkehøgskole (NOFO) stiller tre lag i verdens største e-spilliga. Elevene skal konkurrere i Counterstrike og League of Legends.

Tilbyr topp artister

Sirkus Agora kommer.

Gjennomføringsprosenten går opp og fraværet går ned:

Ser fram til skolestart

Kabalen er lagt og alt er klart for det nye skoleåret ved Surnadal videregåande skole.

Politikontakt og politiråd:

Sånn skal de jobbe

Politiråd og politikontakt skal bidra til å forebygge kriminalitet og skape trygge lokalsamfunn. I en ny informasjonsfilm forteller politiet mer om hvordan disse skal jobbe.

Kraftig opptur – ordrebok på 1,2 mrd. kr

Langset-konsernet er på veg opp igjen, etter et år ned underskudd som følge av oljenedturen. Ifølge konsernsjef Jan Tore Langset fikk konsernet et overskudd på over 30 millioner kr i første halvår i år.

Utvikler Småøyan

Emil Roger Øyen stortrives ved Småøyan Camping. Han oppgraderer og utvikler campingplassen litt etter litt, og har til stadighet flere ulike prosjekt gående. Inn mot neste sommer har han enda flere planer.