Aldri før har det vært solgt så mange billetter på forhånd til musikkspillet i Sunndal, sier Tommy Fossum.
            (Foto: Elin Høstmark)

Aldri før har det vært solgt så mange billetter på forhånd til musikkspillet i Sunndal, sier Tommy Fossum.Foto: Elin Høstmark

Rekordsalg til musikkspill

Aldri før har det vært solgt så mange billetter på forhånd.

Musikkspillet om Lady Arbuthnott er like populært som alltid, kanskje mer enn noensinne, i sitt 22. spilleår. Historien om Barbara og de andre i stykket fenger fremdeles.

Av de vel 3000 billettene som er lagt ut på forhånd til musikkspillet er 2700 solgt. Det opplyser produksjonsmedarbeider Tommy Fossum.

- Det har aldri gått ut så mange billetter så tidlig før.

Før har det vært satt opp ekstraforestilling på Lady Arbuthnott, men dette blir ikke gjort i år.

Det blir isteden en stor familiedag på Leikvin søndag 25. juni, der man kan møte skuespillere i sine kostymer, ta selfies med dem og høre dem synge.

Det blir også aktiviteter som ridning, skyting med pil og bue og fluebinding. Og man kan delta på høneutstilling. Etter dette blir det intimkonsert og piknik. Tommy Fossum håper mange tar med seg familiemedlemmer og bruker søndagen på Leikvin.

Les mer: i papiravis av Driva onsdag er det tema "Ørafest".

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Antall asylsøkere historisk lavt

I mai anslo UDI at det ville komme 3000 asylsøkere til Norge i år, men nå har de endret anslaget til 2500.

Ønsker seg redningsbåt

Surnadal Røde Kors ser behovet for en båt til hjelp i sine redningsoppdrag. Hjelpekorpset håper næringsliv og innbyggere blir med på en vippsaksjon for å realisere drømmen.

Kulturen samlet i ett hus skaper debatt:

Fire alternativer framlagt

Er én kulturdør en god tanke?

Todalsbrua på topp

Jubeldag for SUSU-regionen.

Dønheim Autospa:

- Mest en hobby

Ved siden av jobben på Felleskjøpet driver Simen Alberto Dønheim også enkeltmannsforetaket Dønheim Autospa i Halsa. Her tilbyr han alt fra vanlig bilvask til full polering og interiørrens, med mer.

Lover en ny Beatles-opplevelse

Dirigent Sander van der Loo gleder seg stort til helgas happening i Sunndal. Rundt hundre involverte musikere, sangere og dansere står på scena og lover å presentere Beatles i ny drakt.

Undervannsmagi for hele familien

Den lille havfruen og Barneteatret Vårt tar barna med på en magisk reise under havets overflate onsdag og torsdag i Sunndal og Surnadal.

Frykter forslaget til omlegging av eiendomsskatten for verker og bruk

Kraftkommunene mister millioner

– Veldig urettferdig, sier sunndalsordører Ståle Refstie. – Det er grunn til bekymring, sier økonomisjef Trond Håskjold i Surnadal.

Vil utsette debutalderen og minske alkoholforbruket hos unge i Sunndal:

– Teite foreldre er bra!

Flere unge i Sunndal drikker alkohol, og de begynner tidligere sammenlignet med landssnittet. Nå inviterer kommunen til arbeidsseminaret "Heldig er den ungdommen som har teite foreldre".

Henta heim stolen sykkel

– Vi var ikkje i tvil om at sykkelen måtte hentast, seier ekteparet Turid og Bjørn Magne Øverås.

Har Amazon i gymsalen

Det er mye glede i en gammel Amazon, det synes også Jøran Aafarli i Halsa. Det siste året har han pusset opp en 1969-modell, og klenodiet har nå fått hedersplass i gymsalen...

Rosa sløyfe-aksjonen retter oppmerksomheten mot seinskader:

Kreftfri, men ikke frisk

Én av tre kvinner som overlever brystkreft får seinskader. – De opplever at livet ikke blir som før, sier kreftkoordinator i Sunndal, Ragnhild Eriksson.