Surnadal tok sin andre strake seier i 4. divisjon borte mot Eidsvåg lørdag.  Andreas Dalsegg Sæter (2), Erik Andersen, Odd Egil Undlien og Stein Todalshaug scoret målene i det som ble en komfortabel 5-0-seier over bruntrøyene fra Eidsvåg.  To mål på fem minutter Eidsvåg holdt unna i 20 minutter på eget gress, da satte Surnadal tonen med to kjappe scoringer.

Erik Andersen åpnet med å gi Surnadal ledelsen. Ingebrigt Løfaldli slo et perfekt innlegg mot Andersen, som fra kort hold var sikker med hodet.

Fem minutter senere doblet Odd Egil Undlien. Batnfjordingen, som ifølge Surnadal sine Facebook-sider fikk sin første start siden han ble Surnadal-spiller i fjor sommer, banket inn 2-0 etter innlegg fra Ørjan Nes Haugen.  To ganger Dalsegg Sæter Andreas Dalsegg Sæter er tilbake i Surnadal på sommerferie fra studiene. 65 minutter ut i kampen la han på til 3-0 fra straffemerket, før Stein Todalshaug økte på til 4-0 kun minuttet etter.

Dalsegg Sæter scoret sitt andre, og Surnadals femte for dagen, ti minutter før slutt da han satte inn nok et straffespark.  Surnadal klatrer til sjetteplass i 4. divisjon, og ligger åtte poeng bak ledende KFK. Eidsvåg har fortsatt til gode å ta poeng i år.