Råg Rindal vant siste runde av Myggjakten i Sverige.
(Foto: Privat.)

Råg Rindal vant siste runde av Myggjakten i Sverige. Foto: Privat.

Vant myggjaktrunde

Surnadalkjørere har gjort det bra i motocross i Sverige.

Råg Rindal og Håkon Sæter har kjørt den tradisjonelle Myggjakten i Motocross i Sverige. Myggjakten består av tre runder. Råg Rindal kjørte to og Håkon Sæter en og en halv.

Råg Rindal blei nummer to i andre runde av Myggjakten og vant siste runde i U17-klassen. Han deltok ikke i første runde, men fikk likevel en 10.plass sammenlagt.

Neste løp for Rindal blir NM på Haslemoen om to uker.

- Det gledes, sier Rindal på sin Facebookside.

Håkon Sæter blei nummer seks i den første runden, men blei disket etter første finaleheat i den andre runden i Myggjakten. Dette etter å ha kjørt for fort på gulflagg. Sæter kjørte derfor ikke andre finaleheat, og i stedet for å kjøre siste runde i Myggjakta i helga deltok han på SM/Nordisk mesterskap i Varberg. Sæter kvalifiserte seg ikke til finaleheatene, men sier på sin Facebookside han ser på deltakelsen som en god erfaring.

Mer å lese på Driva:
Siste nyheter

Hedret for innsatsen

Britt Sannes ble tildelt medaljen for lang og tro tjeneste i Halsa kommune.

Ny folkeavstemning i Halsa?

Kommunesammenslåingen er gjennomført i strid med kommuneloven, mener Einar Vaagland (Halsa Ap), som spør ordføreren hvor mange underskrifter han trenger for å "følge folkeviljen" og avholde ny folkeavstemning.

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

Boltra seg i naturen

I Bøfjorden barnehage hadde dei uteveke i veke 36, ei veke der dei kosa seg med ulike aktivitetar ute frå morgon til ettermiddag kvar dag heile veka.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.

Hadde sju passasjerer i to-seteren:

15-åring tatt for promillekjøring

I Kristiansund ble en beruset 15-åring pågrepet av politiet lørdag morgen. Vedkommende hadde sju passasjerer i varebilen.