Jim’s venner hyller countrylegenden Jim Reeves med en konsert i serien Arena: Kirke i Rindal kirke fredag kveld.
(Foto: Privat)

Jim’s venner hyller countrylegenden Jim Reeves med en konsert i serien Arena: Kirke i Rindal kirke fredag kveld. Foto: Privat

Jim Reeves-hyllest i Rindal kirke

Fredag kveld får vi en godbit i konsertserien Arena: Kirke i Rindal – en hyllest til Jim Reeves.

Prosjektbandet Jim’s venner startet i 2014, 50 år etter at Jim Reeves omkom i en tragisk flystyrt.

Countrystjernen var flyentusiast, og fløy gjerne sitt privatfly rundt om til sine konserter.

31. juli 1964, på flyturen heim fra et forretningsmøte i Arkansas, kom han ut for et uvær ved innflygning til flyplassen i Nashville, og flyet styrtet.


Tidligere det året hadde norske countryentusiaster fått oppleve Jim Reeves sammen med andre amerikanske toppartister som Chet Atkins og Bobby Bare i en sagnomsust konsert i Njårdhallen.

Reeves døde på toppen av sin karriere og vi kan se tilbake på hits som «I Love You Because», «Distant Drums», «Bimbo», "He'll Have To Go" og mange flere.

På konsertrepertoaret hadde han gjerne en rekke gospelsanger også, og vi forventer vel å få en god blanding blant de 26 låtene vi får høre i Rindal kirke fredag 15. september.

Jim's venner holdt 6 konserter i Trøndelag og Gudbrandsdalen i 2014/2015 til veldig god mottakelse både fra publikum og presse.


Nå er prosjektbandet samlet igjen til et begrenset antall konserter denne høsten. I tillegg til konserten i Rindal kirke fredag kveld, holder de en konsert i Hemne 1. oktober.

Det er altså en sjelden mulighet publikum i Rindal og omegn får til et gjenhør med hits fra countrylegenden.

Vi møter hovedvokalist Lars Ingar Bøe Mølmen i spissen for bandet med Tom Jørgen Ruøy (elgitar), Alexey Kurbanov (piano), Lars Tore Vassli/Geir Ivar Steigedal (akustisk gitar og bass), Jorulf Gumdal (trommer) samt Stine Dalum og Kristine Kilvik (kor).

Siste nyheter

Hedret for innsatsen

Britt Sannes ble tildelt medaljen for lang og tro tjeneste i Halsa kommune.

Skal bygge Stortuva

Vibo Entreprenør vant totalentreprisen for barnehagen på Ålvundeid i Sunndal.

Ny folkeavstemning i Halsa?

Kommunesammenslåingen er gjennomført i strid med kommuneloven, mener Einar Vaagland (Halsa Ap), som spør ordføreren hvor mange underskrifter han trenger for å "følge folkeviljen" og avholde ny folkeavstemning.

Festdag i Åsskard

Fest, fargar og liv prega hausttakkefesten i Åsskard søndag. Mange gjorde sitt til ei fin samling i kyrkja - med påfølgjande konfirmantjubileum.

Boltra seg i naturen

I Bøfjorden barnehage hadde dei uteveke i veke 36, ei veke der dei kosa seg med ulike aktivitetar ute frå morgon til ettermiddag kvar dag heile veka.

Nordstoga på Leikarvollen Scene:

Kay inviterer til ny konsert

I oktober blir det solokonsert med Odd Nordstoga på Leikarvollen Scene i Bøfjorden. Meir enn halvparten av billettane er seld, og her er det «førstemann til mølla» som gjeld.

BRAKSTAD:

Eidsvåg klar for 5. divisjon

Kampen mot tabellnabo Elnesvågen var vinn eller forsvinn for Eidsvåg. Det endte med sistnevnte.

Fullt hus:

Populær rømmegrøtdag

For tredje året inviterte styret i Bæverhall til rømmegrøtdag lørdag. Det går gjetord om den gode rømmegrøten til Johanne Holten, så bygdefolket kom i hopetall.

Yoga med utsikt

Mens fjellet viste seg med sine fineste høstfarger, tok en sprek gjeng med damer turen opp til Åsbøsnytå for en økt med fjellyoga.

SUNNDAL SLITER MOT AK PÅ BRUHAGEN:

FRA GLEDE TIL SKUFFELSE PÅ OVERTID

Sunndal snudde 0-2 til 2-2 på overtid i oppgjøret mot AK. «Jeg hadde vært fornøyd med 2-2», sier trener Torgeir Ruud Ramsli. I stedet banket AKs Kenneth Meyer inn 3-2 fra drøye 25 meter litt senere inn i overtiden.

Biluhell ved idrettsbanen

- Et hendelig uhell, fastslår politibetjent Per Gjeldnes.

To menn siktet

Mistenkes for promillekjøring etter utforkjøring lørdag.

In2It International Dance Festival nærmer seg:

Det begynner å ligne en festival

Neste uke inntar dans fra hele verden lille Sunndalsøra. Og det med noe for enhver smak – bare spør elevene i kulturskolen!

Kjørte i fylla

Beruset bilfører i 40-åra ble stanset av politiet.

Hadde sju passasjerer i to-seteren:

15-åring tatt for promillekjøring

I Kristiansund ble en beruset 15-åring pågrepet av politiet lørdag morgen. Vedkommende hadde sju passasjerer i varebilen.