Jo Sverre roses av anmelderne for et album fylt av fengende poplåter. Flere av låtene har vært høyt oppe på hitlistene, og vært A-listet på NRK radio – som «Ka om» og «Ostoppele», samt «Takka fer det oss ha fått».

Albumet er produsert av Conor Patrick og inneholder 11 sterke låter – der flere nok må lyttes til mer enn én gang før vi får den under huden. Link til "E" på Spotify her.

Jo Sverre har hatt med seg musikerne Kristian Raanes (gitar), Lars Tsujimoto Frengstad (keyboards), Andreas Sæle (bass) og Olav Nergård Tørset (trommer) – i tillegg til Kristoffer Lo på «Dåggånj så aljder kom».

Bandet har vært rundt og spilt på våren og sommeren der låtene på albumet har vært prøvd ut på publikum.

Tekstene på rindaling har slått an og Jo Sverre har frydet seg over å få et fulltallig konsertpublikum på Skuret i Trondheim til å synge med på rindaling på de låtene som allerede har blitt grundig spilt på radio.

Vi biter oss ellers merke i at kritikerne ser ut til å finne ulike favoritter, noe som utvilsomt må være en styrke for utgivelsen.

Personlig datt undertegnede pladask for «Ka om» ved første gangs gjennomhøring da singelen ble sluppet, og holder nok den som favoritt fremdeles etter å ha hørt igjennom hele albumet.

Hør den på YouTube her!

Nå før jul tar Jo Sverre med seg Lars Frengstad og ny gitarist i bandet, Bendik Brevik, på en miniturné, og synes repertoaret passer godt også for trio.

Og årstida tatt i betraktning er det naturlig at «Takka fer det oss ha fått» blir en sentral låt. Denne er bonuslåt på cd-en, men er ikke med på vinyl. Du kan høre den på YouTube her.

Jo Sverre varsler for øvrig at han drar ut på vegen på releaseturné med fullt band på nyåret som markering på plateutgivelsen.

Jo Sverre trio blir å høre i Ranes kyrkje mandag 27. november, i Rindal kirke tirsdag 28. november, i Meldal kirke 29. november og i Orkanger kirke mandag 4. desember.

For øvrig vil det nok være å anbefale å ta med seg kontanter på konsert for den som har lyst til å sikre seg signert cd eller vinylplate.

Vi ser ikke bort fra at «E» blir en slager under mange juletrær i år.