Det var Inga Dalsegg og Gøran Bolme som kalte inn til stiftelsesmøte, og var med det forberedt på å måtte ta på styreverv i den forbindelse.

De to endte opp som henholdsvis leder og nestleder i styret for Opplev Rindal.

I styret fikk de ellers med seg Britt Grete Moen, Mari Kristin Bolme og Eli Solvik.

Inga Dalsegg konstaterte ved møtestart at permen til Rindal Reiseliv er levert inn og virksomheten lagt død.

Reiseliv vil være viktig del av Opplev Rindal, men dette er ment å bli et forum som favner enda breiere.

Hun ivrer også for å få inn enda flere arrangement midt i uka i Kulturvøkku, noe som krever at privatpersoner engasjerer seg og vil være med og arrangere.

Stor interesse for Opplev Rindal

Til stiftelsesmøtet var invitert aktører på reiseliv med overnatting og servering, lokal mat og drikke, kunst, kultur, idrett og andre former for aktiviteter og opplevelser.

Både små og store bedrifter og enkeltpersoner med hjerte for bygda vil være viktige brikker i et slikt forum.

Til stede var representanter både for lokalt næringsliv, handelsstand, Skimuseum, kulturarbeidere og idrett, og det ble fullt rundt bordet i Dalalåven.

De tilstedeværende konstaterer at det skjer mye i bygda, og i tillegg til samarbeid om små og store arrangement, vil det være viktig å løfte fram det som skjer og gjøre det kjent både for bygdefolk og utenbygds.

Hytterindalinger tar gjerne ei ekstra helg på hytta hvis de blir oppmerksomme på at det er noe som foregår som de gjerne vil ha med seg.

Viktig med oppdatert side

Det er ønske om at Rindal Næringsforum involverer seg i arbeidet, noe leder Romund Aune stiller seg positivt til.

Nyansatt daglig leder for Rindal Næringsforum og Rindal IL, Ole Solvik, var også til stede på møtet.

Dalsegg opplyste ellers at Opplev Rindal allerede har egen side på Facebook der kommende arrangement har begynt å komme inn.

Det vil sjølsagt være viktig å holde ei slik side oppdatert, og sørge for at folk flest er oppmerksomme på den og bruker den aktivt.