Under årets landsskytterstevne var det fire unge, lokale talenter som vant lagskytingen, og de ble hyllet av Surnadal kommune, Surnadal Sparebank og Svorka tirsdag kveld.

Ungdommene Ivar Waag, Eline Lillegård, Guro Øie Bævre og Jorun Snekvik vant lagskytingen under landsskytterstevnet i Sandnes tidligere i sommer, og ble dermed norgesmestre.

På Vårsøg Hotell tirsdag kveld fikk gjengen sin velfortjente hyllest av representanter fra Surnadal Sparebank, Surnadal kommune og Svorka. Også representanter fra de respektive skytterlagene var til stede, da de talentfulle skytterne mottok blomster og hver sin sjekk på 3.000 kroner.

Skytterne hører til i Hjelmen Skytterlag, Surnadal Skytterlag og Bæverdalen Skytterlag, men samlet seg under navnet Nordmør Skytterlag under lagskytingen, og skjøt seg rett til topps.

Det var omtrent 40 lag med i lagskytingen, og det er også veldig sjelden at alle skytterne på laget kommer fra en og samme kommune, i dette tilfellet Surnadal.

- Det er en enorm prestasjon, og vi er veldig stolte. Disse ungdommene har satt Surnadal på kartet, og det er kjempefortjent. Vi er mektig imponerte, forteller Mons Otnes fra Surnadal Kommune og Liv Dalsegg fra Surnadal Sparebank.

- Vi er sikre på at pengegavene går til gode formål når vi nå gir dem til disse fremragende utøverne. Vi håper de fortsetter å imponere på skytebanen, forteller Bård Andreassen fra Svorka.

Med det håper vi de unge skyttertalentene fortsetter med skyting, og kanskje de gjentar suksessen under neste års landsskytterstevne?