Etter en jevn start tok Strindheim fullstendig over banespillet hjemme på Strindheim kunstgress.

Etter hvert kom også de store sjansene, men hjemmepublikumet måtte vente til det 37. minutt for den første scoringen. Andreas Rye ga serielederen ledelsen, og samme mann satte også inn 2-0 like før pause.

3. divisjons toppscorer med 36 mål, Sondre Stokke, ville ikke være noe dårligere og  pyntet på med ytterligere to mål. Kampen var punktert for lengst for Sunndals del.

Erik Ruud Ramsli reduserte allikevel 18 minutter før slutt, men to kjappe mål av Fredrik Lund og Jeffter Osafo like før slutt fastsatte resultatet til 6-1.

Sunndal beholder, enn så lenge, den viktige 11. plassen i 3. divisjon, men kan bli forbigått av både Nardo 2 og Averøykameratene 2.

Nardo møter Buvik kommende lørdag mens Averøykameratene gjester Charlottenlund. Strindheim cruiser videre mot opprykk til 2. Divisjon, og har nå 12 poengs forsprang på Brattvåg.