Liv Åsengen fikk sitt livs mest ubehagelige opplevelse da hun kjørte rett inn i steinraset på Gjøra i Sunndal seint mandag kveld. Liv fikk ikke skader, men bilen blei smadret.

- Kom mot rasoverbygget og så lys. Trodde det var en trailer så jeg slo av langlysene. Når jeg kom inn i overbygget så jeg småstein. Det smalt når jeg kjørte over og jeg senket farten. Plutselig så jeg storsteinen. Jeg hadde ikke sjans til å stoppe. Prøvde å lirke bilen forbi, men den smalt inni steinen med sida, forteller Liv.

Da hun kom ut av bilen hørte hun fortsatt det rumlet oppi fjellet.

- Ubehagelig å tenke på at raset nettopp hadde gått. Jeg hørte rumlinga og kom meg unna, sier Liv.

Liv var på veg heim fra kjærestebesøk da ulykka inntraff. Kjæresten kom straks han fikk oppringningen. Liv sier hun har hatt en urolig natt, men at det går bra.

- Det var en støkk. Var småvåken i natt, men nå går det greit, sier Liv.

Liv har aldri vært med om noe lignende, men det har kjæresten Erling Melien. Som brannmannskap på Sunndal har han opplevd ras tidligere. Han har støttet kjæresten etter beste evne, og er glad det bare var bilen som blei skada.

- Biler lager de ennå. Det som teller er at det går bra med folk, sier Erling.

Støtfanger og understell har fått seg en trøkk og varsellamper for motor lyser. Bilen er på veg til verksted. Liv får litt ekstra tid med kjæresten etter dramatiske omstendigheter.

- Driver og ordner med leiebil. Skulle vært på jobb i dag, sier Liv Åsengen.