Flatlusa er ikke tilhenger av intimbarbering. Den fryser og har problemer med å finne fotfeste på glatte partier. Men heldigvis har ikke dusken gått av mote i Løsetlien.

Flatlusas historie dro som alle de andre sketsjene fram gapskrattet i Trudvang. Bøgdatrall gikk rett heim. Oppfølgeren til Øratrall beholdt orginaliteten fra i fjor og hadde beveget seg steget videre i takt med samfunnsutviklingen.

Humlene Hildegunn og Holger hadde utviklet et forhold etter at de traff hverandre på Øra i fjor. Et heldig stikk fra Holger på etterpålaget førte Hildegunn ut i løkka. Ho blei gravid med en humlepung.

Hildegunns graviditet, Holgers tvil og etterhvert tro og sympatigraviditet tar humlene ut på en ferd for å prøve å finne det perfekte bol for den nye familien. Vevd inn i historien er tanker om kommunesammenslåing.

Innimellom ferden til Hilegunn og Holger dukker andre gamle kjenninger opp. Ei av dem,  Fru Hemikring Utikring Høgås Låghalt, gir fiskekartet for Trollheimen det glatte lag i jakta på småsteten.

Ei praktfull forestilling der hovedaktørene Svanhild Husby og Gøran Bolme innfrir alle forventninger og vel så det med sine komiske talenter og følsomme balader.

Forestillinga hadde premiere fredag og fortsetter med siste forestilling lørdag.