Eidsvåg møtte Elnesvågen på hjemmebane fredag kveld, en kamp med mange sjanser og godt spill, som likevel endte 0-0.

- I første omgang var det to jevngode lag som hadde like mange sjanser, sier trener Eirik Ranheim etter kampen.

Han mener Eidsvåg burde vunnet.

- Jeg føler at vi mistet to poeng i dag. Eidsvåg var best og mest frampå i andre omgang. Det var en bra kamp for Eidsvåg sin del og dette lover godt for fortsettelsen.

Rødt kort

Presset var stort ved uavgjort utover i andre omgang, og stemningen amper.

Eidsvågs fikk ikke uttelling på sine mange målsjanser og gode prestasjoner, til stor frustrasjon for spillere og trenere.

Slutten av andre omgang eskalerte i en duell mellom flere spillere, der hoveddommer Per Iver Skrøvset valgte å gi dagens andre gule kort og dermed rødt kort til Arnt E. Brakstad.

Mange på banen og sidelinjen sa seg høglydt uenige i avgjørelsen.

Spilleren lot det gå utover en stol da han gikk av banen. Han sparket denne i fillebiter. Tilskueren reagerte og spilleren lovte å erstatte den.

Gikk i duell

Trener Ranheim sier dette om det som skjedde på banen:

- Arnt E. Brakstad gikk i duell og ble hektet. Da ramlet begge spillerne. Brakstad fikk gult kort og hadde et fra før. Jeg forstår godt at han ble sint, men det er ikke greit å sparke i stykker en stol, sier treneren.

Dommeren Skrøvset sier dette om hvorfor han valgte å gi gult kort til Brakstad etter duellen:

- Gulkortet ga jeg på grunn av at han hadde alt for stor og voldsom fart inn i duellen. Det er farlig spill, slik jeg oppfatter det. Jeg snakket med de to andre dommerne i garderoben etterpå, og vi var alle tre enige i min avgjørelse. Vi er på banen for å beskytte folk, sier han.

- Hva synes du om reaksjonen?

- Spilleren var uenig på banen, jeg følte ikke at han var sint. Det var en normal reaksjon for en fotballspiller, sier dommeren.

Han sier han ikke så at spilleren etterpå gikk løs på en stol.

- Det så jeg ikke og kan ikke uttale meg om det.