Trener Rickard Larson skal ta en diskusjon med spillerne fram mot juni. Da må laget bestemme seg for om de vil spille innebandy i 2.divisjon i Trønderserien neste sesong.

Det kan de gjøre etter at de i helga vant 3. divisjon i Møre og Romsdal. Laget vant to av sine tre kamper i Volda og vant serien med ett poeng.

- Hadde vært gøy å spille 2. divisjon. Jeg tror vi kan gjøre det bra der, sier Rickard Larson.

2.divisjon betyr reiser til Trøndelag. Det gir enklere å kortere reiseveg til bortekampene, som stort sett går på søndag. Det betyr også 7-8 heimekamper i sesongen. Det gir mulighet for å trekke mer publikum til kampene.

- Med flere heimekamper i sesongen får vi vist oss fram for publikum og spredt interessen for innebandy, mener Larson.

Denne sesongen har laget hatt 15-16 spillere i stallen. Klarer laget å holde stallen på det nivået i eventuelt 2. divisjonsspill mener Larson laget skal være bra rustet.

2. divisjon spilles med 3 ganger 20 minutters kamper. 3. divisjon er spilt 2 ganger 15 minutter. Men det som har kjennetegner Surnadal er kondisjonssterke spillere.

- Hadde vært arti å få spilt ordentlig innebandy, sier Larson.

Før laget tar en avgjørelse på om de vil spille i 2. divisjon må de også avklare økonomiske forhold med idrettslaget.

2. divisjon betyr flere reiser, høgere deltakeravgift, dyrere spillerlisens og dommerutgifter. Men Larson tror idrettslaget stiller opp.

- Går sikkert bra å få det til med litt dugnadsinnsats. Vi har vunnet serien de to siste sesongene, sier Larson.

Laget har heller ikke spilt innebandy mer enn to sesonger. Så langt har de gjort det bra. Laget blir også trukket fram av kommunen som et vellykket integreringsprosjekt.

- Innebandylaget er et godt symbol på bolystprosjektet i Surnadal. Her er det personer som har funnet ut hva de behøver for å trives i Surnadal og dannet et innebandylag som samler flere nasjonaliteter og surnadalinger, sier Anne Polden som er leder for bolystprosjektet i Surnadal kommune.