J 19-laget var det laget som kom lengst. De spilte bronsefinale og endte opp som nummer fire.

Det er en prestasjon som spillerne på klubbens eldste lag på jentesiden vil være fornøyd med når de får kampen og turneringen litt på avstand. J 19-spillerne hadde helst sett at det ble medalje da de kom så langt som de gjorde. Men både i semifinalen møtte spillerne fra Indre Nordmøre tøff motstand. Lunner/Harestua ble for tøff semifinalen.

5-2 vant hadelendingene som bød Kolbotn på kvalifisert motstand i finalen. I bronsefinalen ble Furuflaten for sterke. 6-0 vant laget fra Troms som møtte et lag som virket slitne etter en lang turnering. Mari Smevoll og lagvenninnene klarte ikke å by nordlendingene på kvalifisert motstand denne gangen. Mari som har vært med på flere av Sunndal-oppturene på Ekebergsletta, har vært god på et Surnadal-lag som har overprestert i verdens største turnering.

Fem i A-sluttspill

Medalje hadde toppet tidenes beste Surnadal-innsats gjennom tidene i Norway Cup-sammenheng. Fem av åtte lag kvalifiserte seg for sluttspillet. Flere av de kom langt og holdt på å få kamper på fredag. Det er som kjent ikke mange lag igjen i de forskjellige klassene i det øyeblikket man tar fatt på den sjette turneringsdagen. Sverre Fiske og de andre Surnadal-lederne kan oppsummere årets Norway cup-turnering som svært så vellykket.

2015-utgaven har vært en opptur både sportslig og sosialt. Trenerne og lederne har forhåpninger om at det vellykkede oppholdet i hovedstaden vil inspirere jentene og guttene til å fortsette med fotball. Det er også lov å håpe at flere av de som har fulgt lagene på Ekebergsletta er lik flinke til å støtte opp om de forskjellige lagene når høstsesongen starter.

Surnadal-ildsjelene har forhåpninger om at klubben også kan sette sitt preg på Norway Cup de neste årene. Det er allerede stor stemning for at de skal vende tilbake neste år. Både spillerne og andre vil at Norway Cup-utflukten skal bli et årlig høydepunkt i sommerferien. Fin oppkjøring til høstsesongen er det også.