En gjeng ungdommer fra Oppdal som kaller seg BonanzaCru fattet fort interesse for den nye skateparken på Sunndalsøra da den ble åpnet. De skryter av parken og synes den er så topp at de har laget en video fra den, som de har lagt ut på YouTube.

Knut August Svisdal forteller til Driva:

- Det er veldig kult at det har kommet en så bra skatepark på Sunndalsøra, og vi skatere fra Oppdal har vært der flere ganger for å skate på den. En gang vi var der i sommer tok vi med oss kamera, og nå har jeg satt sammen en liten film fra besøket. Den varer i tre minutter og jeg har lagt den ut på YouTube.

Her er videoen: https://www.youtube.com/watch?v=LZZaKC62FnI

Han synes parken er vel verdt et besøk og synes flere burde få vite om dette fantastiske tilbudet.

- Kanskje det også er flere som bor på Sunndalsøra som har lyst til å begynne å skate og som trenger å bli inspirert. Vi Oppdalsskatere synes i hvert fall at dere har fått en veldig fin park, og vi drar mye heller til dere en tur, enn å skate på den parken vi har her akkurat nå. Parken er veldig bra både for nybegynnere og for skatere som er på ett litt høyere nivå. Og vi synes så klart at jo flere som holder på, jo morsommere blir det, sier en storfornøyd Svisdal.