Når Raudsanddagene arrangeres med markedsdag på stadion lørdag er det strålende fint vær og ypperlige forhold for uteliv, sosialt samvær, aktiviteter og kos.

Mange folk har fulgt med auksjonen til Geir Haltvik siden det startet lørdags formiddag. Ut på ettermiddagen sitter fremdeles mange og følger med, ser på anitikviteter som blir ropt og og byr på dem. 50 kroner, 60 kroner, 100 kroner! Tepper, kister, stoler, krukker, glass, møbler og annet bys på og går under hammeren i et raskt tempo.

På stadion er det boder med strikkevarer, ullprodukt, heimelaga drops og annet. I tillegg er det dyreutstilling som Edmund Morewood fra Farmen barnehage står for: han har med seg stuegris, geit, shetlandsponni og kaniner som både store og små synes er kjekt å klappe og kose med.

Politikere har tatt oppstilling i telt med ulike farger og driver valgkamp ved å formidle sine budskap.

I et større telt får barn ansiktsmaling og rett utenfor arrangeres det hesteskokasting og skotthyllkasting. Lørdagens arrangement varer til utpå dagen.

I kveld er det arrangement på samfunnshuset og i morgen fjelltur med ordfører, for mer informasjon gå inn på facebooksiden til Raudsand idrettslag.

Se reportasje i papiravisa onsdag også.