Det er hva publikum har i vente i amfiet ved ved Sunndal ungdomsskole torsdag 11. april.

Femte klassetrinn ved Sande skole inviterte torsdag til trappekonsert i hallen. Like over påske, nærmere bestemt torsdag 11.april, skal skolens mellomtrinn (5.-7. klasse) ha premiere på forestillinga «Skole på stell», ei reise i Sunndals skolehistorie over 100 år.

Musikklæreren ved skolen, Line Smisetfoss, har selv skrevet stykket og tatt utgangspunkt i historien slik den tidligere har vært framstilt av både Odin Hals, Petter Erik Innvik og fra hennes egen bestefar, Kåre Flaa.

Torsdag ønsket de å gi de andre elevene på skolen en smakebit på noe av det en vil få høre under selve forestillinga om en måneds tid. Oppkjøringa er i full gang – og alle ved skolen gleder seg.

Rektor Tove Hansen ved Sande skole er veldig glad for den hjelpen de har fått fra kulturskolen ved denne anledningen, og hun rettet en spesiell takk til Lars Ramsøy-Halle og Lone Eines som ledsaget elevene under den halvtimes smakebiten som ble servert torsdag.

Repertoaret var allsidig – og spente fra «Alltid freidig når du går, via «Håvar Hedde», i tillegg til Beatles-låten «Love me do» og sist – men ikke minst – en Justin Bieber-smakebit til slutt.

Alt i alt vil ca 100 utøvere totalt være med når den endelige forestillinga blir framført i amfiet ved ungdomsskolen 11. april.