Ikke hørt om The Magic Sundales? Det er kanskje ikke så rart, siden de er en såkalt supergruppe sammenrasket fra flere av bandene som drev på Sunndalsøra på 60- og begynnelsen av 70-tallet.

Plekterfestgeneral Marvid Nilsen spiller sjøl gitar i The Magic Sundales og har bakgrunn i band som Head Of Bright og Man. Han forteller at grunnen til at de gjorde et oppsamlingsheat fra flere grupper, var at det ble helt umulig å samle alle de opprinnelige medlemmene fra hver av disse gruppene.

I tillegg til Marvid Nilsen møter vi Eli Dalsbø (vokal, fra Dalsbø's orkester), Randolf Reitan (vokal, fra Head Of Bright), Lars Måløy (keyboard, fra blant andre Kort Varsel, Jonsok og Man), Terje Hansen (trommer, fra blant andre Head Of Bright), Asbjørn Sylte (gitar, fra Square Circles og Hovstrioen) og Tor Inge Oldervik (bass, fra blant andre Mazy Group og Man).

Det er kanskje ingen bakdel å gjøre det på denne måten, for da kan de hente repertoar fra alle de bandene de har spilt i, og vi får høre låter av The Band, Small Faces, Los Bravos, Ella Fitzgerald, Inger Lise Rypdal og flere andre.

Bandet har møttes på Sunndalsøra og hatt effektive øvinger, noe som helt sikkert gir seg utslag i inspirert spilling under Plekterfesten.