Det er mye som kåres. Sinful Group har kåret Norges frekkeste kommune basert på antall sexleketøy kjøpt i kommunen. Gruppen opplyser at statistikken er basert på en analyse av nettbutikkens seneste 100.000 ordre. Trysil er kanskje overraskende den kommunen i Norge der det kjøpes mest av dette, men sexologen Bianca Schmidt tror hun vet hvorfor.

- Trysil er et sted som er forbundet med ferie. Når man er på ferie senker man skuldrene, har det moro og hygger seg med venner. I løssluppen stemning våger flere å prøve ting man vanligvis ikke tørr, og det kan derfor være gøy å prøve noe nytt og litt frekt, sier Schmidt.

Kristiansund er den frekkeste kommunen på Nordmøre. Der kjøpes det to ganger mer sexleketøy enn i gjennomsnitt i Norge. Halsa kommer også høyt opp med 1,49 ganger så mange kjøp av sexleketøy som landsgjennomsnittet. I kommunene Surnadal, Sunndal, Rindal og Nesset kjøpes det også mer enn landsgjennomsnittet i følge undersøkelsen, men ikke så mye som i Halsa. Av drivakommunene kjøpes det færrest sexleketøy per innbygger i Rindal.

Undersøkelsen viser at trøndehovedstaden er mer en bare RBK og bart.

- Der handles det mye håndjern og pisker, sier undersøkelsen.

Det er også utviklet et kart der en kan se hvor mange hjelpemiddel det handles i hver av Norges kommuner. Det kan du se her.