Torsdag 25. august åpner den nye butikken i Sunndal.

Dette blir butikk nummer 84 i Norge.

- Vi har sett frem til denne dagen, og er begeistret over å kunne åpne dørene her. Kundene skal bli møtt med et smil og en god handleopplevelse når de kommer til oss, lover District Manager Alex Hinge.

Han er sikker på at det er rom for JYSK i dette området. JYSK har lenge ønsket å åpne en butikk i Sunndalsøra og har vært på utkikk etter det perfekte lokalet.

Nå er dette lokalet funnet og District Manager, Alex Hinge, ser frem til å kunne ønske innbyggerne i Sunndalsøra velkommen til butikkens store utvalg av blant annet senger, møbler og interiørartikler.

- Vi ser frem til at kundene blir vant til at et internasjonalt selskap har kommet hit, sier han i en pressemelding.

Fornøyd Retail Manager

Kirsti Bergdahl, Retail Manager og ansvarlig for butikken, har store forventninger til JYSKs nyeste butikk.

- Vi har lenge ønsket å åpne en butikk i Sunndalsøra, og nå må vi sørge for å gi kundene gode tilbud og en spennende opplevelse når de besøker butikken, sier hun.

JYSK åpnet sin første butikk i Norge den 22. september i 1988.

Om JYSK-butikken i Sunndalsøra:

• Butikken har et areal på 1510 m2.

• Butikken åpner den 25. august kl. 09.00

• Butikken ligger på Amfi Sunndal (Sunndalsvegen 17, 6600 Sunndalsøra).

Om JYSK:

JYSK GROUP har sitt utspring i Skandinavia: Den første butikken åpnet i Danmark i 1979. I dag har JYSK GROUP mer enn 2300 butikker og 20000 ansatte i 41 land. I Tyskland og Østerrike er navnet Dänisches Bettenlager - og JYSK i resten av verden. JYSKs mål er å etablere seg over hele verden og gi et godt tilbud til alle. Eieren og grunnleggeren av JYSK GROUP, Lars Larsen, eier også møbelkjedene Bolia.com, IDEmøbler og ILVA - i tillegg til en rekke andre firmaer. LARS LARSEN GROUP omsetter for 3,4 milliarder euro årlig.