Surnadal tok ledelsen 1-0 heime mot Fjøra og holdt ledelsen til det var igjen et par-tre minutter av kampen. Da fikk bortelaget et heldig mål og utlignet til 1-1 som blei sluttresultatet.

Det var Vegar Brøske som sørget for Surnadals målsjanse. I en duell om ballen i Fjøras 16 meter blei han holdt fast og dommeren pekte på straffemerket. Stein Todalshaug var sikker og satte straffen i mål. Han skåret sesongens første mål for Surnadal.

Målet til Surnadal kom knappe halvtimen ut i kampen. Fjøra hadde hatt de fleste sjansene til da, men Surnadal hadde også hatt sine. Surnadal kjempet, forsvarte seg godt og fikk mange angrepsmuligheter. Men laget klarte ikke å etablere godt nok spill på midtbanen til å klare å skape virkelig farlige angrep og målsjanser.

Surnadal var klart best i første omgang. I andre omgang blei heimelaget liggende mye å forsvare seg. De fikk overganger, men det blei aldri riktig farlig. Sjøl om Fjøra trykte på virket det som Surnadal skulle klare å ri stormen av å ta en etterlengta seier. Men etter et oppspill langs Fjøras venstre side kom ballen inn foran mål, gikk forbi et par-tre forsvarere og havnet i beina på en sogning som kunne styre ballen i mål.

Alt i alt spilte Surnadal en god kamp. Fortsatt mangler laget noen på midtbanen som kan holde på ballen lenge nok til å bygge opp angrep, men trener Olav Smevoll er godt fornøyd med ett poeng.

- Første omgang var knallbra. I andre blei vi trykt bakpå, men vi har tatt mange skritt i riktig retning. Vi kommer på poengstatistikken og vi vinner nesten, sier han.

Kampen blei skjemmet av at Fjøras trener oppførte seg som en skitunge på sidelinja, kjefta og smelte på dommeren og slengte ei kaffekanne i banen. En bedre dommer hadde gitt treneren rødt kort.

Vegar Brøske og Knut Ola Høvik er klippene i laget, foruten dem blei Tor Inge Polden, Stein Todalshaug og Ingebrigt Løfaldli litt mer lagt merke til i et hardt kjempende surnadallag.

Bytter hos Surnadal:

85. min. Ut går Simen Brøske, inn kommer Espen Fougli Vraalsen.

82. min. Ut går Kristian Ansnes, inn kommer Simen Brøske.

59. min. Ut går Arnstein Aasbø, inn kommer Erik Kvendset Andersen.