Den annonsen på Finn.no som blle mest lest og debattert i 2015 er en sår historie fra virkeligheten. Familien fra Vikersund hadde ikke råd til julegaver og postet derfor en annonse på FINN. Før annonsen ble slettet ble den sett av nesten en halv million nordmenn.

Finn.no har laget følgende liste over de mest populære annonsene i året som har gått:

1. Kan noen hjelpe meg? Dette er en sår historie fra virkeligheten. Familien fra Vikersund hadde ikke råd til julegaver og postet annonsen sin på FINN. Den ble sett av nesten en halv million nordmenn og heftig debattert.

2. Bolig med stall og bilverksted. Nordmenn flest drømmer om å bo på et lite småbruk på landet. Denne boligen har vel alt man kan drømme om. God plass og lekkert interiør, egen stall, ridehall, naust og seterstøl.

3. Tidenes råeste bobil? Innredet som en lekker leilighet med sentralvarme og soveplass til fem! Se bilen her.

4. Selger genser fordi du dumpa meg. Å bli dumpa av kjæresten kan gjøre vondt. Noen ganger hjelper det å ta igjen med å selge genseren til typen! Annonsen måtte fjernes, da det strengt tatt ikke er lov å selge andes ting.

5. Du og den motekroppen din. En bittersøt annonse der Benedicte tar et solid oppgjør med den perfekte kvinnekroppen.

Ellers inneholder lista litt av hvert, så vel humoristiske, - som mer alvorlige annonser. Som annonsen der det søkes etter gjester til sønnens konfirmasjon.

Se hele lista med de tolv mest populære annonsene her.