Kåringen av årets Drivanavn har hatt stor oppslutning blant avisas lesere siden starten i 2002. Kåringen er ment å være en oppmuntring for de mange ildsjelene vi har i lokalsamfunnet. Rett og slett en æresbevisning som samtlige nominerte har all grunn til å være stolte av, sier Tjelle.

Det er mulig å stemme både ved å gå inn på driva.no og sende inn papirkupongen som må være oss i hende seinest 23. desember.

Om kandidatene:

Ingen kunne unngå å bli berørt av skjebnen til de mange båtflyktningene som dro fra krig og elendighet til Lesvos i Hellas. I regi av sanitetsforeningen bestemte Hans Gujord, Linda Engvik Aasbø, Merete Klevset og Anne Grete Botten i Halsa seg for å reise nedover for å hjelpe de hardt prøvete flyktningene. Prisverdig gjort!

Svanhild Husby i Surnadal er en annen verdig kandidat. Stort kulturelt engasjement som blir satt stor pris på i Surnadal.

Mange har forventninger til hva Tor Rune Halset kan klare å få til på Thon Vårsøg Hotell. Musikkorpset Blæst´n i Rindal er blant de nominerte. Det samme er Sigrid Vetleseter Bøe som alt har imponert stort på operascenen. Sigrid spås en lovende framtid som operasanger.

I Nesset har vi valgt å nominere Eidsvåg ungdomslag og Inger Anne Øyen i Eidsvåg idrettslag. Begge er gode kandidater som gjøre noe ekstra for lokalsamfunnet.

I Sunndal er Ada Stolsmo Hegerberg en naturlig kandidat. Det er smått utrolig at fotballjenta fra Sunndalsøra er kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller inneværende sesong.

Ingebjørg Storset er også en person som bemerker seg i lokalmiljøet med sitt gode humør og positivitet. Ingebjørg har en viktig rolle i arbeidet med å gjøre kirka til et sted for alle.

– Nå er det opp til leserne å avgjøre. Vi offentliggjør hvem som ha fått flest stemmer i avisa, fredag 30. desember, sier Tjelle. Klikk på linken for å stemme: driva.navn