Fredag kveld sto Tore Pedersen (15) fra Sunndal på scenen i Norske Talenter. Det ble en svært spennende semifinale, da det kun var to finaleplasser. Etter det ble uavgjort mellom andre og tredjeplassen under dommeravgjørelsen, gikk Tore videre med flest stemmer fra publikum.

- Jeg er helt i hundre, smilte Tore fra scenen.

Tore fremførte sangen «Bless the broken Road», gjort kjent i 2015 av countrypopgruppa Rascal Flatts. Det falt i smak både hos publikum og dommere, som ikke hadde annet enn gode ord og tilbakemeldinger å komme med. Han ble blant annet beskrevet som ydmyk, med stjernekvaliteter og en som skiller seg ut.

- Du har blitt ti år tryggere i livet etter du kom på din første audition. Du var flink til å synge, men nå fremstår du som en helt, sa Bjarne Brøndbo etter Tores fremførelse fredag kveld. Tore hadde jobbet hardt før kveldens show. Både med musikken, men også med selvtilitten.

- Det var vært veldig vanskelig. Jeg har alltid trodd at jeg var "helt nede" når det gjalt synging, men nå i dag skjønte jeg at det er jeg ikke, sa Tore etter fremførelsen.

Finalen finner sted 19. mai.