Eidsvåg møtte Tingvoll borte på Tingvoll Kunstgressbane lørdag. Eidsvåg kom godt i gang, og Fredrik Dalum Sødahl sendte gjestene i føringen etter 20 minutters spill. Arnt Erik Brakstad økte ledelsen noen minutter etterpå, før en annen Brakstad, nemlig Einar Olav Brakstad, satte inn Eidsvågs tredje for dagen like før pause.

Med en tremålsledelse til pause, virket det som om Eidsvåg allerede var sikret seier. Og da Daniel Mikkelsen satte inn to kjappe mål for bortelaget midt uti andre omgang, var det i hvert fall ingen tvil lenger. En Tingvoll-spiller var uheldig og satte ballen i eget nett fem minutter før full tid, og dermed vant Eidsvåg hele 6 - 0.

Eidsvåg tar tre viktige poeng og henger med i toppen av fjerdedivisjon. De ligger på femteplass med 31 poeng, fem poeng bak Averøykameratene og Eide/Omegn på første- og andreplass.

Arnt Erik Brakstad er fornøyd med seieren og tre nye poeng, spesielt med tanke på hvor mange spillere de hadde tilgjengelig.

- Vi hadde elleve spillere med oss til Tingvoll, pluss en spiller på benken som egentlig var skadet. På papiret er dette en kamp vi skal vinne, men vi tenkte før kampen at det kunne bli tøft med så lite mannskap. Men vi gikk ut på banen og hadde full kontroll hele kampen, og det er vi kjempefornøyde med.

Brakstad er også fornøyd med tabellsituasjonen.

- Vi ligger fem poeng bak førsteplassen, så vi er med i kampen. Og vi er kun tre poeng bak Sunndal, og de er det selvfølgelig viktig å klatre forbi på tabellen, ler Brakstad.