Årets landsdelskretsstevne på bane ble avviklet på Nesjestranda i Molde lørdag og søndag. Som vanlig var det flere av nordmøringene som hevdet seg meget bra i konkurranse med landelskretsens beste skyttere, ikke minst i de yngste klassene.

Jorun Snekvik fra Surnadal ble smått historisk da hun ble den første vinneren i klasse eldre junior, som er ei ny klasse av året. Av fem deltagere i denne klassa, kom for øvrig samtlige fra Nordmør. Eldre junior skyter på 100 meter, men med samme program som klasse 3-5.

Veslesøster Karen vant den ”vanlige” juniorklassa etter meget hard kamp med Sykkylvens storskytter. Karen måtte nemlig ut i omskyting mot Bjørnar Rasmussen Aurdal og den endte med en knepen og imponerende seier der Karen skjøt 100 med samtlige ti skudd i sentrumstieren. Bjørnar nøyde seg med ni i sentrum og ble dermed slått med knappest mulig margin.

Samlagsskyting for junior- og rekruttskytterne ga nok en gang seier til Nordmør skyttersamlag med kvartetten Kjell Arne Fjærli, Mathias Bakk, Maria Helene Nogva og Karen Snekvik.

I veteranklassa ble det også seier til Nordmør. Her skjøt Håkon T. Gravem, Ola Krogstad, Kjell Magne Lervik og Gunnar Øyen.

Se mer fra stevnet i onsdagens papiravis.