Eidsvåg var sjanseløse da serieleder KFK kom på besøk til Eidsvåg kunstgress. Kristiansunderne vartet opp med hele elleve scoringer da bruntrøyene gikk på sitt niende strake tap i 4. divisjon.

Det svever noen tunge, mørke skyer over Eidsvågs fotballag for øyeblikket. Laget ligger helt sist i 4. divisjon. Null poeng etter ni kamper er den sørgelige fasiten. Sist lørdag ble det tap i «bunnkampen» mot Elnesvågen. Nå har Fræna-klubben, som ligger på kvalifiseringsplass, en luke på fire poeng ned til bruntrøyene. Det er tungt å være Eidsvåg-trener for øyeblikket, spesielt når man har hjertet så til de grader i klubben.

– Jeg har ikke vært med i noen bunnstrid med Eidsvåg, utenom det året vi rykket ned fra 3. divisjon tilbake i 2011, så jeg er ikke vant med å ha de tankene om et nedrykk. For min egen del, så er det blytungt, sier trener Arnt Erik Brakstad.

Eidsvåg-treneren hadde en kamptropp på kun ni spillere i timene før kampstart mot KFK. I siste liten fikk han skrapt sammen et mannskap på 14 spillere. Det beskriver fint situasjonen. Men selv etter braktap mot KFK, nekter han å gi opp håpet om at laget skal få spille i 4. divisjon også neste sesong.

– Det er 13 kamper igjen, fire poeng å ta igjen. Vi er avhengig av at vi tar noen poeng før sommeren. Vi har i hvert fall ikke innstilt oss på nedrykk og gitt opp.  Klubben har vært viktig for meg i ganske mange år, så jeg vil gjøre alt det jeg kan for å holde oss oppe, legger han til.