Det har vært en frustrerende andre halvdel av sesongen.

Lørdag kunne Volda juble for tre poeng på Sande, mens Sunndal-spillerne gikk slukøret inn i klubbhuset.

I hele høst, foruten 4-4-kampen mot Fortuna, har laget slitt med å sette målsjansene. Mot sunnmøringene nådde Sunndal et nytt bunnivå: De skapte nesten ingenting.

– Rett og slett så føyer det seg inn i rekken over hva vi har slitt med i høst. Vi må ha enda flere sjanser, sier Sunndal-trener Bjarne Volden, og prøver seg på en sammenligning av vår- og høstsesongen.

– Mens det var en av tre i høst, så er det nå... en av ti? Men i dag så skapte vi ikke så mye, sier han.

Sunndal hang godt med de første ti minuttene av første omgang. Så tok Volda mer over. De grønnkledde kunne gå til pause med ledelse 2-0.

I andre omgang var det hjemmelaget som hadde et viss initiativ, men både kombinasjonene og de store målsjansene uteble. Det ble som regel stopp før Sunndal hadde klart å få ballen i nærheten av Voldas sekstenmeter.

Drøye tjue minutter ut i andre omgang sørget likevel Mari Gjul for litt spenning i kampen med sitt reduseringsmål.

Ballen ble slått inn fra høyrekanten og etter litt klabb og babb inne i feltet, rundt femmeteren, fikk Gjul til slutt skutt ballen i mål.

Flere mål ble det ikke på Sande. Det nærmeste Sunndal kom i sluttminuttene var på hjørnespark, der Voldas keeper fikk bokset ballen unna.