Søndag var det igjen klart for en heldag med håndball i Surnadal Idrettshall. Siste kamp for dagen spilte Surnadals herrelag i 4. divisjon mot Selbu. Etter lørdagens tap mot Vikhammer var nok laget sultne på seier.

Første omgang ble svært jevn, hvor Anders Moe Sæter blant annet sørget for to viktige mål ved straffekast. Ett flott kontringsspill gjorde at stillingen sto uavgjort til pause, 13–13. Dette lovet godt for andreomgangen.

Men Selbu startet omgangen bra, og fikk kjapt tre mål etter pausen. Surnadal fikk så to mål og man kunne tro at trenden var snudd. Men 20 minutter inn i andre omgang lå Surnadal under med 7 mål, og etter 26 minutter med hele 9 mål. Laget gjør mye bra, men fikk det dessverre ikke helt til å stemme. Resultatet ble 19–27 til Selbu.

Keeper Stian Faksnes satt på benken i første omgang, og fikk tid til å gjøre seg noen betraktninger underveis.

– Vi visste at vi møtte ett godt lag, så det er synd at vi ikke tar tak med en gang. Rett og slett dårlig av oss, sier Faksnes.