Raskeste skiløper i dalføret er en junior. Kristoffer Berset kom inn på 10-kilometer klassisk under NM på ski i Alta som nummer 74 - på tida 27:01,5 som er 2:23,1 etter vinner Sjur Røthe.

Vi så Kristoffer i TV-ruta ved passering 5 kilometer der han hadde heng på siste startende Hans Christer Holund.

Plasseringen i juniorklassen har vi ikke klart ennå.

Nest raskeste i dalføret ble en rindaling. Gjermund Løfald var 10,2 sekunder etter Kristoffer i mål og ble med det nummer 84.

Jonas Aasbø ble nummer 145, men fra startnummer 82 lå han som nummer 2 da han gikk i mål - uten at produsenten fant det bryet verdt å vise oss Aasbø over målstreken.

Jo Svinsås, Rindal, stilte ikke til start.

Torsdag gikk Kristoffer Berset og Jonas Aasbø lagsprint med hederlig resultat. 8. plass i heat 3 i semifinalen på tida 21:24,2 holdt imidlertid ikke til finaleplass.