Da hadde laget snudd 0-2 til 3-2 mot serieleder AK. Fire minutter på overtid scoret averøyingene på straffe. Dermed endte kampen 3-3.

Hjemmelaget var det førende laget i kampen, men slet med å skape det helt store foran mål i starten. AK satset på kontringer, og fikk kampens største mulighet etter elleve minutter, men avslutningen fra kloss hold gikk høyt over mål.

Tolv minutter senere tok gjestene ledelsen etter markeringssvikt i Sunndal-forsvaret.

Like etter pause, ble ledelsen doblet. Igjen var ikke forsvarsarbeidet det aller beste.

Sju minutter senere stanget Vegard Furu Øie inn 1-2 på en corner. Og like etter var plutselig Erik Rotlid alene med keeper, men avslutningen gikk like til side for mål. Sunndal hadde fått blod på tann.

Og fem minutter før slutt var opphentingen komplett. Sunndal ble tildelt straffe, og Torgeir Ruud Ramsli var kald og rolig. 2-2.

To minutter på overtid headet Petter Melkild Sunndal i ledelsen. Det gikk mot tre svært viktige poeng for rødtrøyene.

AK sendte mange mann inn i feltet de siste sekundene, og fikk et noe heldig straffespark helt på tampen. Scoringen gjør at det er AK som tar ferie på tabelltopp i 4. divisjon.