De har også i år forhåpninger om å gå hele veien. Målet er finale for de ambisiøse tenåringsjentene. Sunndals juniorjenter har for vane å gjøre det bra i Norway Cup. de har også i år forhåpninger om å gå hele veien. Målet er finale for de ambisiøse tenåringsjentene.

Det er mange hinder som skal passeres før Ane Julbø og lagvenninnene er i en eventuell semifinale eller finale. Men de har et bra mannskap og er sterke i troen på at det kan bli mye å juble for de neste timene og dagene. I går ble det 1-0-seier over et samarbeidslag fra Hordaland som bød på bedre motstand enn forventet. Sunndal lot flere av sine antatt beste stå over denne kampen.

-Det gjør vi med tanke på at det vil bli tøff belastning dersom de skal spille alt. Vi vet av erfaring at det er en stor fordel å ha mest mulig friske bein når sluttspillet starter. Det er først på onsdag det begynner å dra seg til. I gruppespillet kan du både tape å spille uavgjort og allikevel gå videre. Fra nå av er det vinn eller forsvinn. De som vil vinne kan ikke tape mer nå, sier Andre de Courcy som har treneransvaret for klubbens eldste tenåringer på jentesiden.

Han var i går ettermiddag spent på hvem som blir deres første motstander i sluttspillet. Tre av de lagene fra den puljen de skal møte, sto med fire poeng og var mulig Sunndal-mostander. Det var et amerikansk lag, Stord og Bærum som kjempet om videre avansement i den puljen. Courcy var ikke så opptatt av hvem de fikk. Han hadde mest fokus på eget lag. Treneren er komfortabel med den troppen han har med seg til hovedstaden og gigantturneringen.

– Hvordan vil du sammenligne årets lag med de gylne årgangene fra tidligere? -Vi har kanskje ikke de enerne vi hadde på noen av de lagene. Men vi har stor bredde og mange spennende spillere som har vært flinke til å vokse med oppgavene. Jentene ser ut for å ha lettere for å prestere når de møter bra lag. Det var ingen stor forestilling av oss i dag. Jeg var langt mer fornøyd da vi snudde 0-1 til 2-1 mot Skjold og likeså da det ble seier i åpningskampen, sa han som har forventninger om at det skal bli spill både på torsdag og fredag.