Helge Langen (Rindal) vant seniorklassen (6 kilometer) i Trollheimsløpet og ødela for Ola Sakshaug (Selsbakk) i forsøket på å ta vandrepremien til odel og eie (førstemann til 21 poeng).

Langen løp i mål på tida 20:33,7 - fremdeles et stykke unna løyperekorden, men etter at Trollheim ble revet har det blitt lagt inn en liten omveg på toppen av bakken.

Sakshaug leder fortsatt kampen om vandrepremien, og mangler bare to poeng opp til 21.

Men nå har også Helge Langen meldt seg på kampen til neste år, og vil være den som stikker av med premien om han vinner da.

Sjøl i konkurranse med andre løp, fikk Trollheimsløpet såpass mange som 71 startende i konkurranseklassen. Det er fire flere enn i fjor. Tilsammen med trimklassen fullførte 145 løpet.

Vi fikk et svært spennende oppgjør i klasse G 17-18 år der Jonas Aasbø og Jørgen Halgunset (begge Rindal) holdt følge fra start til mål. De to kom samtidig ned på Trollbanen der Halgunset åpnet spurten. Speaker Tor Jarle Bolme antydet at det kunne være vel optimistisk å åpne spurten så tidlig - og han fikk rett.

Aasbø la inn et ekstra gir de siste 100 meterne og tok Halgunset med så knapp margin som 0,9 sekunder. Vinnertida på 3-kilometeren ble så god som 10:58,3.

Berit Mogstad ble raskeste kvinne, og er godt fornøyd med tida 24:30,0 - som er noe bedre enn i fjor med noen sekunder lengre løype.

Arrangementet går som vanlig smertefritt, og løperne kommer langvegs fra for å delta i Trollheimsløpet. Mange løpere fra andre kommuner har meldt seg inn i løpergruppa til Rindal IL som har opparbeidet et meget godt friidrettsmiljø.

Det hadde sjølsagt vært en fordel å unngå kollisjon mellom to så store løp som Trollheimsløpet og Kaptein Dreyers minneløp for å slippe å konkurrere om de beste løperne på begge sidene av fylkesgrensa.