Redningshelikopteret returnerer til basen på Ørlandet og leitingen etter de fire savna ved Frusalhalsen i Sunndal er avsluttet for i dag. Helikopteret blir satt inn i søket igjen når forholdene tillater det, forteller hovedredningssentralen til Driva.

Seks menn hadde vært på Litlskjorta over Frusalhalsen for å renne ned på ski. De skilte lag ved Frusalhalsen. To kom ned til Brandstad. Fire er savnet. Mennene skal komme fra hele landet. En av mennene, i underkant av 30 år, er fra Ålvundfjord, hans familie er varslet melder politiet.

Ålvunfjordingen skal være godt kjent i området. De savnede rapporteres å være fjellvant og godt utstyrt, så de kan ha søkt ly for været. Men området ved Frusalhalsen er bratt og ulent så politiet kan ikke utelukke det kan ha skjedd en ulykke. Det har også kommet mye nysnø som gjør området skredfarlig

Ledere for den alpine redningsgruppa blir på Branstadbu. Mannskapene samles der 05.00 tirsdag morgen for å forberede leiting til fots i området.

Fire unge menn har vært savna siden de ikke kom til avtalt sted ved Brandstad i Øksendal i Sunndal ved 15.00 tida i dag. Redningsaksjonen var i gang straks etter klokka 17.00. Noen av mennene har bakgrunn fra forsvaret og noen av dem skal ha oppholdet seg på hytte på Oppdal.