Utnytt sola i dag - i morgen er det fare for regn

Årets påskevær har vært upåklagelig de fleste steder i Driva-distriktet, og selv om det kanskje faller noen dråper på søndag er det gode muligheter for å unytte sola en dag eller to til.

Utsikt mot Rambjøra i Todalen sett fra Lykkjeeidet. Rambjøra er et populært turmål, men kanskje mest utnyttet på sommeren.   Foto: Lisa Botterli Flostrand

Det er fare for noen små regnbyger på søndag, melder Pent.no. Her er værvarselet for Surnadal de to neste dagene.   Foto: Skjermdump, Pent.no

Nye artikler

Årets påskevær har vært upåklagelig i hele Driva-distriktet så langt. Oppholdsværet har gitt mange gode opplevelser både for de som tilbringer påsken på fjellet, hytta, hjemme eller i byen.

Nettstedet Pent.no melder om en fin lørdag i Driva-distriktet, med sol og noen skyer innimellom. På søndag snur derimot været om, og det er fare for regn flere plasser. På mandag skal sola være på plass igjen, og det vil være fullt mulig å utnytte den siste påskesola før hverdagen begynner.

Utbrudd av pollen

Fjorårets varme og årets milde vinter gir et tidligere startskudd for pollenspredning. Pollenvarslingen på Yr.no melder om moderat spredning av Salix (fellesbetegnelse på selje, pil og vier) i Møre og Romsdal, men så langt lar blant annet bjørka vente på seg.