torsdag 05.07 2018

Fullt program på hageselskapet

Til helgen er det klart for det tradisjonelle hageselskapet ved Villa Viungen i Halsa. Her er det mulig å oppleve både musikk, kunst og gode bakverk på en og samme plass.

mandag 02.07 2018

Inviterer lag og organisasjoner til å bidra:

Fellesarrangement i Heim

I forbindelse med Kulturminnedagene 2018 inviteres lag og foreninger i Nye Heim kommune til å bli en del av programmet under et fellesarrangement for Halsa, Hemne og Snillfjord på Vinjeøra andre lørdag i september.

Miniutstilling på Bulldoserlaget:

I India finnes et sted ved navn Rindal

Rindalinger som har søkt på kommunenavnet på yr.no, vil kanskje ha funnet ut at det finnes et sted ved samme navn i India. Men det er bare Morten Gåsvand som kommer på ideen om faktisk å dra dit.

tirsdag 26.06 2018

Går mot underskudd, men:

Håper på ny festival neste år

– Etter det vi vet så langt går årets festival i minus. Om det blir ny festival neste år vet vi ikke enda, men vi håper naturligvis på det, sier festivalsjef Ragna Marie Mauset. Men bortsett fra det økonomiske er hun greit fornøyd med årets laksefestival.

mandag 25.06 2018
4

Strålande vakker Jonsvake

I år var den tradisjonelle Jonsvaka i Åsskard fredag kveld, 22. juni. Det var eit stort og vakkert program dei to timane fram mot midnatt.

søndag 24.06 2018
5

Siste dag av årets musikkfest:

Satte punktum med atter en fantastisk musikalsk opptur

Søndag sto to konserter på programmet under årets siste festivaldag.

Lørdagskveld med Nesset Musikkfest:

Musikalsk festaften

Lørdagskvelden ble en musikalsk festaften, med duokonsert med Ola Kvernberg og Amund Maarud og fortsatte med et forrykende show med Red Hot som hadde med åtte strykere fra Ensemble Allegria.

Kyrkjehistorisk dag på museet i Bøfjorden

Del to av boklanseringa "Kyrkja i Åsskard" drog ei interessert forsamling til Bøfjorden Sjøbruksmuseum søndag. Dei som også overvar Bernt Bøe sitt kåseri i kyrkja fredag, fekk dermed høre og sjå andre sider av kyrkjehistoria.

4

Over 1200 på Skei:

God stemning på utekonsert

Ship of Fools og Stage Dolls trakk noe over 1200 personer til Skei lørdag kveld.

lørdag 23.06 2018
22

Innholdsrik Rabalder-dag

Lørdag inviterte Nesset Musikkfest til gratis barnedag i samarbeid med Rabalderfestivalen i Molde.

7

Byting og Katastrofe trakk mange:

– Vi er rasende godt fornøyd!

Arrangørene i Norsk Laksefestival er svært godt fornøyde med at 948 personer betalte billett til fredagens konsert, der Byting og Katastrofe sto på scenen.

fredag 22.06 2018
7

Musikalsk pangstart!

Torsdag kveld gikk åpningskonserten av Nesset Musikkfest 2018 av stabelen i kufjøsen ved Nesset Prestegård. Det ble litt av en opplevelse!

torsdag 21.06 2018
11

Lady Arbuthnott 2018:

Detaljenes mesterverk

Selv da vi trodde at musikkspillet ikke hadde mer nytt å tilføre oss, greier Pål Øverland og hans enorme stab å gi oss noe mer enn i fjor. Hvordan? Ved å dyrke detaljene.

onsdag 20.06 2018

Kulturfesten i gang

Onsdag kveld gikk startskuddet for årets kulturfest i Sunndal. Reiselivsdirektør Pål Farstad var raus med lovordene til aktive kulturutøvere i kommunen.

11

Bokslepp og midnattskonsert

Jonsvaka har vore årvisst sommarnattsarrangement i Åsskard kyrkje sidan 1982. Dette går no for 37. gong.

mandag 18.06 2018

Snart klart for Norsk Laksefestival:

Årets store høgdepunkt

21.–24. juni er det igjen klart for årets store høgdepunkt i Surnadal, når Norsk Laksefestival arrangeres for 19. gang. Festivalen er som vanlig innholdsrik, og i år blir det salgsboder både på Skei og nedover miljøgata. Og ikke minst ser Surna ut til å by på skikkelig storlaks.

lørdag 16.06 2018
27

Sommerdans i "Parken"

En danseforestilling utenom det vanlige markerer slutten på undervisningsåret hos Kulturskolen på Indre Nordmøre.

6

Stor stemning på countrytreff i Eikesdal

Countrylegenden Ottar «Big Hand» Johansen var det store trekkplasteret under helgas countrytreff i Eikesdal. Det var stor stemning ved vertshuset fredag kveld da «Big Hand» dro i gang med sine mange kjente låter.