torsdag 12.07 2018
12

På tur til Ungarn:

Ny by, nytt land, nye venner

Det er første dagen i Budapest og jeg sitter med telefonen og noterer fra det vår dyktige guide Rita Horvath forteller.

onsdag 11.07 2018

Innholdsrikt og allsidig program:

Spektakulær festivalhelg i flott miljø

– Vi er stolte av det allsidige og rike programmet for tur- og kulturglade i alle aldre! Det sier styret i Norsk Vandrefestival, som i disse dager legger siste hånd på verket for festivalhelga i midten av august.

Enklere å søke

Søknadsprosessen forenkles og løpende søknadsfrist for alle tilskuddsordninger innføres for å møte søkernes ønsker og behov.

mandag 09.07 2018

Et hageselskap for alle

Det ble en allsidig, sosial og sommerlig helg ved Villa Viungen i Halsa, med kunstutstilling, hageselskap og teltfestival i ett.

søndag 08.07 2018

Sjødykk på sjøbruksmuseet

– Han er eit levande leksikon om livet i havet og ein ypperleg forteljar! Karakteristikken av dykkaren og marinbiologen Nils Aukan stemte godt da han gjesta Bøfjorden Sjøbruksmuseum søndag.

lørdag 07.07 2018

- Artig å få spille Tore av Kuli

-Det blir artig å få spille en så typisk mannerolle som Tore av Kuli i et så kvinnestyrt stykke som årets «Fru Guri av Edøy». Og årets utgave blir «en højdare», tror sunndalingen Torgeir Reiten.

- Dette blir en fin utfordring for meg

Karianna Sommerro (24) var aldri i tvil om å si ja da hun fikk tilbud om å spille Gjertrud i «Fru Guri av Edøy». Med mer sang og musikk inn i årets oppsetning får hun brukt både sin vakre sangstemme og skuespillertalentet.

torsdag 05.07 2018

Inviterer til fjorddag i Bøfjorden

Søndag inviterer bøfjordingane til årets Fjorddag.

Fullt program på hageselskapet

Til helgen er det klart for det tradisjonelle hageselskapet ved Villa Viungen i Halsa. Her er det mulig å oppleve både musikk, kunst og gode bakverk på en og samme plass.

mandag 02.07 2018

Inviterer lag og organisasjoner til å bidra:

Fellesarrangement i Heim

I forbindelse med Kulturminnedagene 2018 inviteres lag og foreninger i Nye Heim kommune til å bli en del av programmet under et fellesarrangement for Halsa, Hemne og Snillfjord på Vinjeøra andre lørdag i september.

Miniutstilling på Bulldoserlaget:

I India finnes et sted ved navn Rindal

Rindalinger som har søkt på kommunenavnet på yr.no, vil kanskje ha funnet ut at det finnes et sted ved samme navn i India. Men det er bare Morten Gåsvand som kommer på ideen om faktisk å dra dit.

tirsdag 26.06 2018

Går mot underskudd, men:

Håper på ny festival neste år

– Etter det vi vet så langt går årets festival i minus. Om det blir ny festival neste år vet vi ikke enda, men vi håper naturligvis på det, sier festivalsjef Ragna Marie Mauset. Men bortsett fra det økonomiske er hun greit fornøyd med årets laksefestival.

mandag 25.06 2018
4

Strålande vakker Jonsvake

I år var den tradisjonelle Jonsvaka i Åsskard fredag kveld, 22. juni. Det var eit stort og vakkert program dei to timane fram mot midnatt.

søndag 24.06 2018
5

Siste dag av årets musikkfest:

Satte punktum med atter en fantastisk musikalsk opptur

Søndag sto to konserter på programmet under årets siste festivaldag.

Lørdagskveld med Nesset Musikkfest:

Musikalsk festaften

Lørdagskvelden ble en musikalsk festaften, med duokonsert med Ola Kvernberg og Amund Maarud og fortsatte med et forrykende show med Red Hot som hadde med åtte strykere fra Ensemble Allegria.

Kyrkjehistorisk dag på museet i Bøfjorden

Del to av boklanseringa "Kyrkja i Åsskard" drog ei interessert forsamling til Bøfjorden Sjøbruksmuseum søndag. Dei som også overvar Bernt Bøe sitt kåseri i kyrkja fredag, fekk dermed høre og sjå andre sider av kyrkjehistoria.

4

Over 1200 på Skei:

God stemning på utekonsert

Ship of Fools og Stage Dolls trakk noe over 1200 personer til Skei lørdag kveld.

lørdag 23.06 2018
22

Innholdsrik Rabalder-dag

Lørdag inviterte Nesset Musikkfest til gratis barnedag i samarbeid med Rabalderfestivalen i Molde.