Veterinær takker nei til vaktavtale - flytter til Sandnes

- Kommunen var for seint ute.

Avskjedsgave: Stevan Petrovic til høyre håper kollega Frode Andresen får overta vaktavtalen han takker nei til.  

Nye artikler

Surnadal, Heim og Rindal kommuner har nå foretatt tildeling av vaktavtaler for veterinærer fra neste år og fire år framover. Tre veterinærer har fått avtaler i Rindal/Øvre Surnadal og fire veterinærer har fått avtale i Surnadal/Gamle Halsa. Stevan Petrovic er en av dem. Stevan Petrovic sier tildelingen av vaktavtale for veterinærer kommer for seint for hans vedkommende. Med all turbulensen som ble da vaktavtalene skulle lyses ut på nytt, og den usikkerheten knyttet til om han skulle få vaktavtale, valgte Petrovic å søke jobb hos mattilsynet i Sandnes. Den fikk han. I romjula flytter han og begynner som veterinær på slakteri i Sandnes i kjøttkontrollen.