Rekordmange deltakere stilte til start i lørdagens veteranbilløp som ble arrangert av Indre Nordmøre Veteranbilklubb. En av de som var oppmøtt var Oddvar Gikling, og han var med og startet klubben i 2004. Som vanlig stilte han med sin staselige Overland Vippet fra 1928.

Også Gerd Melkild stilte til start, og hun kjørte en A-Ford Phaeton, også denne fra 1928. Denne bilen var i heller miserabel forfatning da hennes nå avdøde ektemann Petter Sverre Melkild fikk tak i den for en del år tilbake. Imidlertid klarte han i sine siste leveår å få satt den i bemerkelsesverdig god stand, og dermed var det med ekstra god følelse Gerd med barnebarn deltok i løpet med nettopp denne bilen denne dagen.

Sunndalsvennen Dagfinn Ripnes var selvsagt også denne gangen å finne blant de frammøtte – og denne gangen stilte han med sin Volvo PV.

– Det har stort sett vært bare finvær under disse arrangementene opp gjennom åra, og dermed får Sunndalen vist seg fram for de mange tilreisende på en best mulig måte, sier han.

Også surnadalingene møter mannsterkt fram til dette arrangementet. 17 biler derfra var med på ei og samme ferge lørdag formiddag, og flere kom etter hvert. Rett før start fikk vi opplyst at nærmere 70 deltakere var påmeldt løpet, noe som i så fall er rekord.

Mer fra lørdagens veteranbilløp blir å finne i onsdagens papirutgave av Driva.

Les også: Surnadalinger på vårtreff